Tekirdağ'da Doğal Gazın Çıkma Anı Böyle Görüntülendi

Tekirdağ'da Doğal Gazın Çıkma Anı Böyle Görüntülendi
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde doğal gaz bulundu.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde doğal gaz bulundu. Doğal gazın çıkış anının görüntüleri Bakanlık yetkilileri tarafından basınla paylaşıldı.

TEKİRDAĞ'DA DOĞAL GAZ KAYNAĞI KEŞFEDİLDİ

Bir televizyon kanalında özel yayına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tekirdağ'da ve İstanbul'da doğal gaz bulunduğunu belirtti. Dönmez, "Trakya'da birkaç yıldır süren çalışmalardan sonra küçük doğalgaz keşfimiz var. İstanbul Batı Çeltik ve Tekirdağ Kapaklı sahalarında doğal gaz keşfedildi. Pazartesi günü sahayı inceleyeceğiz. Oradan detayları vereceğiz. Bugünden bir şey söylemek zor. Şundan vatandaşlarımız emin olsun maliyetlerdeki iyileştirmeler, azalmalar anında faturalara yansıtılacak. Yılbaşında petrol ve kur fiyatlarındaki düşüşlere paralel maliyet düşüşleri yaşandığından dolayı elektrik ve doğal gazda indirim yapılmış oldu. İlerleyen dönemlerde de maliyet düşüşleri olursa fiyatlara yansıyacaktır." dedi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Yapılan açıklamaların ardından Kapaklı halkı da büyük sevinç yaşadı. İlçelerinde doğal gaz bulunmasının hem ekonomik hem de ticari açıdan olumlu yansıyacağını düşünen vatandaşlar, doğal gazın ne zaman çıkarılacağını da merak ediyor.

Öte yandan Bakan Dönmez'in açıklamalarının ardından Kapaklı ilçesinde yapılan doğal gaz arama faaliyetlerinin görüntüleri de ortaya çıktı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.