Deligöz’den Bodrum Katlara İskan Müjdesi

Deligöz’den Bodrum Katlara İskan Müjdesi
Ak Parti Erzurum Milletvekili, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Orhan Deligöz, bodrum katlarda yaşanan iskan sorununun çıkarılacak kanunla çözüme...

Ak Parti Erzurum Milletvekili, Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Orhan Deligöz, bodrum katlarda yaşanan iskan sorununun çıkarılacak kanunla çözüme kavuşturulacağını açıkladı.

Erzurum'da düzenlenen Aziziye Tabyalarına Yürüyüş programına katılan Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüştü.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Deligöz, Erzurum'da da sayısı 18 bini bulan bodrum katlarla ilgili olarak konut sahiplerine müjde verdi.

Geçtiğimiz hafta grup toplantısında Başbakan Binali Yıldırım'a durumu arz ettiğini söyleyen Deligöz, "Sadece Erzurum'da olmak üzere 18 bin bodrum daire var. Bunlar kaçak gözüküyor. Bu durum birçok sorun teşkil ediyor. Bir kısmına seçmen kağıdı dahi çıkmıyor, adrese dayalı sistemde. Bir kısmı çocuklarını okula kayıt yaptıramıyor. Bu ve benzeri sorunları anlatarak bir defaya olmak üzere Başbakanımızdan torba yasaya konulmak üzere bir öneri götürdüm. Başbakanımız talimatlarını ilgili bakanlara talimat verdi. Önümüzdeki hafta kanunlaşacağı düşüyorum. Böylece Bodrum katlarda oturanlar iskan tapusu almış olacaklar. Bu konutlarda yaşanan vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlarda çözüme kavuşmuş olacak." diye konuştu.

Deligöz, yapılacak düzenleme ile bodrum katından dolayı iskan olmayan çok sayıda dairenin de bu kanunla iskan almış olacağını sözlerine ekledi.

Deligöz’den Bodrum Katlara İskan Müjdesi

Deligöz’den Bodrum Katlara İskan Müjdesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.