Tekvando Milli Takım Antrenörü Fatih Bidar Oldu

Tekvando Milli Takım Antrenörü Fatih Bidar Oldu
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mehmet Fatih Bidar, Tekvandı Milli Takımı Antrenörü olarak göreve çağrıldı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mehmet Fatih Bidar, Tekvandı Milli Takımı Antrenörü olarak göreve çağrıldı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mahmet Fatih Bidar, 03-05 Şubat 2020 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan 7. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda Milli Takım Antrenörü olarak göreve davet edildi.

Antrenör Mehmet Fatih Bidar, kendisine layık görülen görevden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Spor bilincini ve spor aşkını gençlerimize aşılamaya çalışıyoruz. Tarafıma layık görülen milli görevden dolayı çok mutluyum. Bu onurlu göreve beni layık gören Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin'e, desteklerini benden esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve Kulüp Başkanımız Cuma Güzel'e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Bidar'a tebrik

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, Mehmet Fatih Bidar'ı tebrik ederek, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak birçok dalda önemli başarılara imza atıyoruz. Yöneticilerimizden, hocalarımıza ve sporcularımıza hepsi canla başla çalışıyor. Kulübümüze ve şehrimize kazandırdığımız her başarı da ayrı mutlu oluyor sporcularımızla birlikte gururlanıyoruz. Uzun süredir kulübümüzde tekvando hocası olarak görev yapan Mehmet Fatih Bidar kulübümüze değerli sporcular kazandırıp, önemli başarılara imza atmıştır. Son olarak da Tekvando Milli Takımı Antrenörü görevine layık görüldü. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.