TEM'de Otomobil İle TIR Birbirine Girdi

TEM'de Otomobil İle TIR Birbirine Girdi
3 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı feci kaza TEM Otoyolu'nda gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre,bir otomobil İkitelli mevkii O3 bağlantı yan yolda ters yönden gelirken, karşı yönden gelmekte olan TIR ile birbirine girdi.Çarpışmanın etkisi ile araçta sıkışanların 3'ü hayatını kaybederken 3'ü de yaralandı.

Talihsiz kaza gece saat 02.30 sıralarında gerçekleşti.34 AFB 95 plakalı otomobili ile İkitelli'den Altınşehir istikametine doğru giden sürücü Şenol Köklü ters yöne girerek bir hata yaptı.Köklü hızlı bir şekilde seyir halinde iken karşı yönden gelen ve Maksut Çakır'ın kullandığı 34 J 050 plakalı TIR ile çarpıştı. Sürücü Köklü,19 yaşındaki Mustafa Yalvaç ve adının henüz öğrenilemediği bir başka kişi talihsiz kazada feci şekilde can verdi.Aykut Çiftçi, Kalin Makaro ve Barış Aksoy yaralanırken sürücü Çakır ise kazayı yara almadan atlattı.Kazayı görenlerin durumu yetkililere bildirmesi sonucunda olay yerine sağlık ekipleri,itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar üzerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri uzun bir süre kalp masajı yaptı.

Kazada yaralananlardan birinin ise bariyerlere sırtını dayadığı ve yaşadığı şoku atlatmaya çalıştığı görüldü. Bir diğer yaralı ise kalp masajı yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Ekipler otomobil içinde sıkıştığı bilinen 2 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

İtfaiye ekipleri araç içinde sıkışan 2 kişi için harekete geçti.Uğraşların ardından sıkıştıkları yerden çıkarılan Mustafa Yalvaş ve sürücü Şenol Köklü'nün hayatını kaybettiği bildirildi.Kaza ile ilgili incelemelere başlayan ekipler TIR şoförü Çakır'ı ifadesinin alınması için polis merkezine götürdü. Otomobilde alkol şişesi olduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Kazaya tanık olduğu bilinen Adem Maral ise o anları şöyle anlattı: "5 dakika önce geçtiğimizde herhangi bir olay yoktu. Malzeme boşalttıktan sonra bu olayla karşılaştık. Müdahale ettik hiçbir şeyi yoktu. Otomobil dengesini kaybetmiş, ters yönden gelmiş, 3 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Ekipler kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.