Terim'dein Ilginç Motivasyon! ''bunu Unutun, 5-1'i Unutmayın''

Terim'dein Ilginç Motivasyon! ''bunu Unutun, 5-1'i Unutmayın''
Ankara'da liderliği kaybeden Galatasaray'da Fatih Terim büyük üzüntü yaşadı.
Ankara'da liderliği kaybeden Galatasaray'da Fatih Terim büyük üzüntü yaşadı. 1-0 yenilgiyle biten Gençlerbirliği maçının ardından soyunma odasında oyuncuları ile sıcağı sıcağına toplantı yapan Terim, bireysel olarak kimseyi eleştirmedi ama takıma genel olarak sitemde bulundu.

İmparator, "Trabzonspor maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum'' sözleriyle hayal kırıklığını dile getirirken, "Bu maçı unutun ama ligin ilk yarısındaki 5-1'lik Başakşehir yenilgisini unutmayın" diyerek futbolcularına mesaj verdi.

PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK

Turuncu-Lacivertlilerle şampiyonluk yolunda kritik bir sınava çıkacaklarını belirten Terim, "Artık puan kaybetme lüksümüz yok. Başakşehir'i yenerek, tekrar liderliği almalı ve konumumuzu koruyarak, hedefe ulaşmalıyız" ifadelerini kullandı. G.Saray, Linnes'in de katılımıyla bugünden itibaren tam kadro Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayacak.

Galatasaray'ın başında dördüncü dönemini geçiren Fatih Terim, ilk döneminde üst üste olmak üzere dört kez, üçüncü döneminde ise yine üst üste olmak üzere iki kez lig şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.