Terim'den Net Uyarı! Hava Toplarına Izin Yok

Terim'den Net Uyarı! Hava Toplarına Izin Yok
Cezası nedeniyle Serdar Aziz'in yokluğunda savunmada Denayer ile birlikte Maicon oynayacak...
Cezası nedeniyle Serdar Aziz'in yokluğunda savunmada Denayer ile birlikte Maicon oynayacak... Brezilyalı oyuncu, özellikle G.Birliği maçındaki hataları sonrasında tartışma konusu olurken teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı konuşma Maicon'u da kendine getirdi.

Yeniden hayata dönen Sambacı ile teknik ekip de yakından ilgileniyor. Beşiktaş'ın özellikle Negredo ve Talisca ile bulduğu kafa gollerine engel olmak da Maicon'a düşüyor. Teknik heyet, deneyimli oyuncusunu bu konuda hazırlarken ceza sahasına yapılan ortaların tümünü karşılaması ve içeriye top düşürmemesi planlanıyor.

Fernando, Talisca'ya kilit vuracak

Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca için Fatih Terim derbide özel önlem alacak... Brezilyalı oyuncuyu durdurmak için Fernando veya Donk'u görevlendirmeyi düşünen Terim kararını da Brezilyalı oyuncusundan yana kullandı. Fernando, 90 dakika boyunca vatandaşı Talisca'nın yanından bir an olsun ayrılmayacak.

Feghouli&Rodrigues hiç durmayacak!

Terim'in derbi planında iki hücumcusunun 90 dakika boyunca savunmaya desteği en önemli detay

SARI-kırmızılıların derbi planında rakibin kanatlardan gelmesine engel olmak var. Kartal'ın Talisca, Babel ve Quaresma ile her iki kanadı da çok iyi kullanıp rakibi sahasına çekilmeye zorlaması, Terim'in de k,bus senaryosu.

BU nedenle sağ ve sol bekteki iki oyuncusunu uyaran deneyimli teknik adam, maç boyunca bu ikiliye de destek olunmasını istiyor. Medipol Başakşehir maçında olduğu gibi Feghouli ve Rodrigues'in görevi yine savunmaya yardım olacak.

'DESTEK OLUN'

Bu ikiliden Mariano ve Nagatomo'ya destek isteyen Terim, Beşiktaş'ın yıldızlarının kolay adam geçebilmelerine de hücumdan yapılacak yardım ile çare bulmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.