Çocukların "Masal Kalesi"nde İlk Gün Heyecanı

Çocukların "Masal Kalesi"nde İlk Gün Heyecanı
Çankaya Belediyesinin önceki hafta sonu hizmete açtığı Masal Kalesi Gündüz Bakımevi'nde ilk gün heyecanı yaşandı.

Çankaya Belediyesinin önceki hafta sonu hizmete açtığı Masal Kalesi Gündüz Bakımevi'nde ilk gün heyecanı yaşandı. Çocuklar, kendileri için hazırlanan sınıflarda ilk eğitimlerini almaya başladı.

Çankaya Belediyesinin geçtiğimiz hafta sonu hizmete açtığı Masal Kalesi Gündüz Bakımevi'nde ilk gün heyecanı yaşandı. Öğretmenler ve çocukların masal kalesi şeklinde tasarlanan kreşte ilk dersten itibaren çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Masal Kalesi'ndeki ilk günde sınıflarına gelen çocuklar, ferah ve kendileri için hazırlanan oyun odası, spor salonu ve atölyelerde keyifli zaman geçirdi. Üç kattan oluşan Masal Kalesi Gündüz Bakımevi'nde, 5 atölye, 7 oyun ve faaliyet odası, 2 seyir salonu, 5 uyku odası ve 1 sergi salonu yer alıyor. Bahçesinde ise kum havuzu, oyun alanı ve servis otoparkı bulunuyor.

Çankayalı çocuklara yepyeni ve donanımlı bir kreş daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 14 Ekim'de Çamlıtepe Atlas, 21 Ekim'de Ata Gündüz Bakımevlerini de hizmete açacaklarını söyledi. Çankaya'nın, Türkiye'nin aydınlık yüzü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçesi olduğunun altını çizen Taşdelen, "Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş, ilerici, bilimin ve aklın yolunda eğitim anlayışının yolundan gidiyoruz. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın eğitimini bu anlayışla gerçekleştiriyoruz. Çankayalı çocuklara dünya standartlarında kreşlerle hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çocukların "Masal Kalesi"nde İlk Gün Heyecanı

Çocukların "Masal Kalesi"nde İlk Gün Heyecanı

Çocukların "Masal Kalesi"nde İlk Gün Heyecanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.