Gkv’li Nazlı Ceren Par Türkiye’ye Altın Madalya Kazandırdı

Gkv’li Nazlı Ceren Par Türkiye’ye Altın Madalya Kazandırdı
Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen ve İngiltere, Macaristan, Polonya, Hırvatistan, Filipinler gibi ülkelerden öğrencilerin de katıldığı St....

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen ve İngiltere, Macaristan, Polonya, Hırvatistan, Filipinler gibi ülkelerden öğrencilerin de katıldığı St. Mark's Uluslararası Online Resim Yarışması'na katılan Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji öğrencisi Nazlı Ceren Par birinciliği elde ederek Türkiye'ye altın madalya kazandırdı.

Yerel bölgesel ulusal ve uluslararası etkinliklerde başarıdan başarıya koşan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, ardı ardına aldıkları derecelerle Gaziantep'in gururu olmaya devam ediyor. Son olarak Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji Öğrencisi Nazlı Ceren Par, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen St. Mark's Uluslararası Online Resim Yarışması'na katılarak onlarca ülke öğrencisi arasından birinciliği elde ederek, Türkiye'ye altın madalya kazandırdı. Görsel Sanatlar alanında adından sıkça söz ettiren GKV'li öğrencilerin bu son başarısı Gaziantep'te de büyük yankı buldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin ulusal ve uluslararası etkinliklerde etkin roller üstlendiğini ifade eden GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Öğretmeni Melek Kaman Aslan yaptığı değerlendirmede, "GKV Özel Cemil Alevli Koleji öğrencimiz Nazlı Ceren Par St. Mark's Uluslararası Online Resim Yarışması'nda birinci olarak altın madalyaya layık görülmüştür. Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen ve İngiltere, Macaristan, Polonya, Hırvatistan, Filipinler gibi ülkelerin de katıldığı resim yarışmasında GKV Özel Cemil Alevli öğrencisi "özgürlük" temalı akrilik çalışması ile finale kalan 119 eser arasında birinciliğe layık görülmüştür. 28 Ocak 2018 tarihinde Hindistan Yeni Delhi Öpen Art Gallery'de öğrencimizin eseri sergilenecektir" dedi. Nazlı Ceren Par'ın elde ettiği uluslararası derecenin kendileri için önemli olduğunu ifade eden GKV Özel Liseleri Müdürü Hakan Alnıaçık, uluslararası etkinliklerde daha etkin rol üstlenen GKV'li öğrencileri ve çalışmalara destek veren öğretmenleri kutladı.

Elde ettiği uluslararası başarının mutluluğunu idareci ve öğretmenlerinin yanı sıra arkadaşlarıyla da paylaşan Nazlı Ceren Par gelecekte daha büyük başarılara imza atmak istediğini ve resim yapmanın kendisi için büyük bir tutku olduğunu ifade etti.

Gkv’li Nazlı Ceren Par Türkiye’ye Altın Madalya Kazandırdı

Gkv’li Nazlı Ceren Par Türkiye’ye Altın Madalya Kazandırdı

Gkv’li Nazlı Ceren Par Türkiye’ye Altın Madalya Kazandırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.