Thomas Müller: ''istanbul'da 3-1 Kazanıyorsanız...''

Thomas Müller: ''istanbul'da 3-1 Kazanıyorsanız...''
Bayern Münih'in başarılı oyuncusu Thomas Müller, Beşiktaş'ı UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Thomas Müller yaptığı açıklamada İstanbul'da pek de hayal ettikleri gibi bir oyun oynayamadıklarını ancak kazandık.
Bayern Münih'in başarılı oyuncusu Thomas Müller, Beşiktaş'ı UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Thomas Müller yaptığı açıklamada İstanbul'da pek de hayal ettikleri gibi bir oyun oynayamadıklarını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Müller ilk olarak karşılaşmayla ilgili ''Özellikle ikinci yarıda panik bir oyunumuz vardı, çok top kaybettik. Tam hayal ettiğimiz gibi olmasa da kazanmayı başardık. İstanbul'da 3-1 kazanıyorsanız, her şeyin yanlış olmadığını söyleyebilirsiniz'' ifadelerini kullandı.

Gelecek turdaki hedefleri hakkında da konuşan başarılı oyuncu ''Beşiktaş karşısında görevimizi yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Şimdi hedef önümüzdeki turu geçmek'' dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.