Tolga Zengin'e Büyük Fırsat

Tolga Zengin'e Büyük Fırsat
Fabri'nin Fulham'a gitmesinin ardından kaleyi kime emanet edeceği merak konusu olan Beşiktaş'ta yönetim transferden önce mevcut isimlerin performansına bakma kararı aldı. Siyah-beyazlılarda özellikle Avrupa basınında da Kolombiyalı kaleci David Ospina transferi ile ilgili birçok haber.
Fabri'nin Fulham'a gitmesinin ardından kaleyi kime emanet edeceği merak konusu olan Beşiktaş'ta yönetim transferden önce mevcut isimlerin performansına bakma kararı aldı.

Siyah-beyazlılarda özellikle Avrupa basınında da Kolombiyalı kaleci David Ospina transferi ile ilgili birçok haber yayınlanırken Kartal önce Tolga Zengin'e şans tanıyacak. Başkan Fikret Orman'ın da transfer hamlesinden önce, 34 yaşındaki file bekçisinin performansının görülmesi gerektiği düşüncesinde.

ZAMAN KISA...

Tolga Zengin için kritik tarih ise 30 Ağustos. Beşiktaş bu tarihe kadar 2 tur atlaması halinde 5'i UEFA Avrupa Ligi ve 3'ü (Akhisar, Erzurum, Antalya) de lig olmak üzere 8 kritik karşılaşmaya çıkacak. Tecrübeli eldivenin bu süreçte göstereceği performans da siyah-beyazlıların, kaleci konusunda nasıl bir yol izleyeceğini gösterecek.

Beklentiler karşılanmazsa ve teknik direktör Şenol Güneş mutlaka bir kaleci alınması gerektiği yönünde rapor verirse o zaman kısa sürede transfer sezonu tamamlanmadan takviye yapılması için kollar sıvanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.