Tollu’dan Şehit Özalkan’ın Ailesine Kreş Fotoğrafları Albümü

Tollu’dan Şehit Özalkan’ın Ailesine Kreş Fotoğrafları Albümü
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Şehit Astsubay Musa Özalkan'ın şehadetinin yıl dönümünde, Ankara'da şehidin ailesini ziyaret etti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Şehit Astsubay Musa Özalkan'ın şehadetinin yıl dönümünde, Ankara'da şehidin ailesini ziyaret etti. Tollu, aliye, şehidin vasiyeti üzerine Erdemli'de yaptırılan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin fotoğraflarından oluşan bir albüm armağan etti.

Geçen yıl, Zeytindalı Harekatında şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, şehit olması halinde kreş yapılmasını vasiyet etmiş, Özalkan'ın vasiyetini Erdemli Belediyesi yerine getirmiş ve kreşin ismini Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak belirlemişti. Erdemli Belediye Başkanı Tollu, şehidin şehadet yıldönümünde, Ankara'da oturan ailesini ziyaret etti. Duygu yüklü ziyarette Tollu, şehit ailesine, kreşin fotoğraflarından oluşan bir albüm armağan ederek sabırlar diledi.

Ziyarette, şehadetin kutsal bir makam olduğunu vurgulayan Tollu, şehidin babası Selahattin Özalkan ve annesi Hatice Özalkan ile sohbet etti. Musa Özalkan ve tüm şehitlerin sayesinde bu ülkenin hala ayakta durduğunu belirten Tollu, "Bizler, onların sayesinde bu eserleri yapıyor, onları yaşatmaya çalışıyoruz. Onlar için ne yapsak azdır, çünkü onlar bizim için, bu vatanın bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda etmişlerdir. Şehidimizin vasiyetini yerine getirmenin onurunu, gururunu ve mutluluğunu, kıymetli ailesiyle paylaşmak ve sene-i devriyesinde ailesinin elini öpmek için buradayız. Şehidimizle gurur duyuyoruz. Ailesinden de Allah razı olsun. Çok kıymetli çok değerli bir insan yetiştirmişler. Tüm şehitlerimizden ve gazilerimizden Allah razı olsun" dedi.

Tollu'nun ziyareti ile duygusal anlar yaşayan aile, evlatlarının vasiyetinin yerine getirilmesinden dolayı teşekkür ettiler. Baba Özalkan, şehidin vasiyetinin yer aldığı konuşmasını ve fotoğrafını, kreşe asılması için hediye ederken, Anne Hatice Özalkan da yüzlerce ve binlerce çocuğun oğlunun adı ile yetişeceğini bilmenin gururunu taşıdıklarını ifade etti.

Ziyaret esnasında ayrıca Şehit Musa Özalkan için yaptırılan video klip de ailesine izlettirildi. Aile, en kısa zamanda Erdemli'ye gelerek ziyarette bulunacaklarını dile getirdiler.

Tollu’dan Şehit Özalkan’ın Ailesine Kreş Fotoğrafları Albümü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.