• BIST 8086.42
  • Altın 1889.682
  • Dolar 28.8981
  • Euro 31.3312
  • Adana 22 °C
  • Adıyaman 13 °C
  • Afyon 8 °C
  • Ağrı 2 °C
  • Amasya 10 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 18 °C
  • Artvin 12 °C
  • Aydın 15 °C
  • Balıkesir 11 °C

Tortum Şelalesi Yerli Turistle Doldu Taştı

Tortum Şelalesi Yerli Turistle Doldu Taştı
Yaz mevsiminin de hava sıcaklığının artması ile birlikte Tortum Şelalesi yerli ve yabancı turist akımına uğruyor.

Yaz mevsiminin de hava sıcaklığının artması ile birlikte Tortum Şelalesi yerli ve yabancı turist akımına uğruyor.

Erzurum-Artvin karayolunun 110'uncu kilometresinde, 2016 yılında Türkiye'nin 11'inci sakin şehri seçilen Uzundere ilçesi sınırlarında bulunan şelale, hava sıcaklığının artması ile ilgi odağı haline geldi.

21 metre genişliğinde, 48 metre yükseklikten akan Tortum Şelalesi'nin çok güzel bir manzarası olduğunu belirten Av. Emine Atar , "Tortum Şelalesi, Türkiye'deki en yüksek şelale. Ülkemizde bilinen diğer şelaleleri geçin, burayı görmeye mutlaka gelin. Herkese tavsiye ediyorum. Burası, ailece gelip piknik yapabileceğimiz güzel yer" dedi.

Yılın her mevsiminde manzarasıyla ziyaretçilerini etkileyen ve dökülen suyun zerrecikler halinde uçuşmasıyla sürekli gökkuşağına benzer görüntü oluşturduğu şelalede, bazı ziyaretçiler ise şelalenin alt kısmında bulunan küçük göletlerde ayaklarını suya sokarak ve yüzerek mekanın keyfini çıkarıyor.

Tortum Şelalesi Yerli Turistle Doldu Taştı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00