Trabzon'da Fenerbahçe Maçı Parolası; 2010-11

Trabzon'da Fenerbahçe Maçı Parolası; 2010-11
Son olarak Malatya'yı yenip art arda 5 maç kazanan Trabzonspor, F.Bahçe'yi de deplasmanda mağlup ederek 2010-11 sezonundaki galibiyet serisini yakalamaya çalışacak. En son geçen sezon Rıza Çalımbay yönetiminde 12 ve 16.
Son olarak Malatya'yı yenip art arda 5 maç kazanan Trabzonspor, F.Bahçe'yi de deplasmanda mağlup ederek 2010-11 sezonundaki galibiyet serisini yakalamaya çalışacak.

En son geçen sezon Rıza Çalımbay yönetiminde 12 ve 16. haftalar arasında 5 maç kazanan bordo- mavililer, bu hafta Fener'i yenerse 6 maçlık seri yakalayıp 2010-11 sezonundaki performansına ortak olacak ve böylece 2010-11'le birlikte son 15 sezonun en iyi galibiyet serisini elde edecek. Karadeniz ekibi, 2003-04'te 22. haftadan başlayan 11 haftalık galibiyet serisi yapmıştı.

YÖNETiM DE TAM KADRO

Trabzonspor yönetim kurulu, yarınki Fenerbahçe derbisinde takımı yalnız bırakmayacak. Bordo-mavili yönetim tam kadro tribündeki yerini alacak. Hatta yöneticilerden bazıları kafileyle birlikte Trabzon'dan İstanbul'a gelecek. Ardından İstanbul'daki yöneticiler ile takımın kamp yapacağı otele geçecek olan yöneticiler burada bir toplantı gerçekleştirecek.

CÜNEYT ÇAKIR'LA 20 GALİBİYET

Fenerbahçe maçına hakem Cüneyt Çakır atandı. Trabzonspor bugüne kadar Çakır'ın yönettiği 39 maç oynadı. Bunların 20'sini kazanan Fırtına, 9 beraberlik, 10 da mağlubiyet aldı. Çakır, Trabzonsporlu futbolcuara toplamda 107 sarı, 2 de kırmızı kart çıkardı. Deplasmanda Çakır yönetiminde oynanan 20 deplasman maçında ise Trabzonspor 6 galibiyet 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Karadeniz ekibi, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki idmanda ısınma hareketlerinin ardından taktiksel çalışmalar yapıldı. Karaman, antrenman boyunca zaman zaman çalışmayı durdurarak talebelerine uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.