Trabzonspor Aradığı Stoperi Buldu! 4 Aday Var

Trabzonspor Aradığı Stoperi Buldu! 4 Aday Var
Trabzonspor'da sezon başında hemen her bölgeye önemli transferler gerçekleştirilmesine rağmen stopere sadece Hubocan alınmıştı.
Trabzonspor'da sezon başında hemen her bölgeye önemli transferler gerçekleştirilmesine rağmen stopere sadece Hubocan alınmıştı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Uğur ve Durica'nın sakatlandığı periyotta savunma bölgesinde ciddi yaşarken, devre arasında yönetimden nokta atışı bir isim istedi.

Rıza hoca öncesinde ön araştırmalarda bulunan Bordo-Mavili ekibin kurmayları, esas listeyi Çalımbay'dan alacak. Deneyimli teknik adam yardımcılarına sürekli yeni isimler izletirken, radara giren son oyuncu komşudan yani Yunanistan'dan: Rodrigo Moledo. Panathinaikos'un Brezilyalı oyuncusu yakından takip ediliyor. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için 30 yaşındaki Moledo'nun bonservisi yüksek değil. 1.88'lik stoper için çalışmalar hemen başladı.

3 ADAY DAHA VAR

Daha önceki yıllarda Beşiktaş'ın da gündemine gelen tecrübeli stoper, Metalist Kharkiv, İnternacional gibi kulüplerde oynadı. Moledo'nun yanı sıra Trabzonspor'un radarındaki diğer isimler Michal Pazdan, Napoli'den Chriches ve S.Prag'tan Stetina. Yönetimin belirleyeceği bütçeye göre Trabzonspor, iki stoper de alabilir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.