Trabzonspor Başkan'ı Usta’dan Sağduyu Çağrısı

Trabzonspor Başkan'ı Usta’dan Sağduyu Çağrısı
Başkan Muharrem Usta, bordo-mavili taraftarlara seslenerek, "Bu akşam Trabzonspor taraftarlarının en ufak bir taşkınlık yapmayacağını bütün Türkiye ve dünyaya göstermenizi istiyorum" dedi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Osmanlıspor maçı öncesi bordo-mavili taraftarlara seslenerek, "Bu akşam Trabzonspor taraftarlarının en ufak bir taşkınlık yapmayacağını bütün Türkiye ve dünyaya göstermenizi istiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 23. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Osmanlıspor karşılaşması öncesi Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri efsane futbolculara plaket verdi. Plaket töreninin ardından başkan Muharrem Usta, taraftarlara seslendi. Usta, "Değerli Trabzonsporlular, değerli hemşehrilerim. Hepiniz hoşgeldiniz. Bizi burada buluşturan bu akşamın özel bir anlamı var. Trabzonsporlulara bu akşam çok önemli bir görev düşüyor. Tüm Türkiye tüm ve dünyaya bu büyük kulübün taraftarları olarak sporun centilmenlik olduğunu, dostluk olduğunu, gençlere örnek olduğunu göstermemiz şart. Bütün dünya bizi seyredecek. Dikkat edelim. 2011'den beri çeşitli sıkıntılar yaşamış olabiliriz. Bu akşam Trabzonspor taraftarlarının en ufak bir taşkınlık yapmayacağını tüm dünyaya göstermenizi rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.