Trabzonspor'da Hücum Kozu Devrede

Trabzonspor'da Hücum Kozu Devrede
Trabzonspor'da Kasımpaşa maçı adeta hayata dönüş günü oldu.
Trabzonspor'da Kasımpaşa maçı adeta hayata dönüş günü oldu. 2-0 geriye düşmesine karşın büyük bir reaksiyon gösteren bordo-mavililer, 4-2'lik galibiyetle dikkat çekti.

Ligde üst üste 2 maç kaybeden ve son olarak takım içerisinde Olcay Şahan kriziyle sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibinde teknik direktör Ünal Karaman, hücum hamlesiyle öne çıktı.

Tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa önüne sürdüğü 11'de Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega gibi golcülerini kullanarak farklı bir hamle yaptı.

Burak ve Rodallega da 2'şer golle sahanın yıldızı olarak galibiyette başrolü oynadı. Hamlesinin karşılığını fazlasıyla alan Ünal Karaman, kriz anlarını hücum kozuyla fırsata çevirdi.

Hücum opsiyonu çok olan bordo-mavili takımda, Amiri de ikinci yarıda Sosa'nın yerine oyuna girip ofansif olarak takımı ciddi anlamda yükseltti.

Ayrıca alternatif olarak duran Ekuban ve Nwakaeme isimileri de Karaman'ın elini güçlendiriyor. Bordo-mavili teknik adamın, sezon bitene kadar da hücum opsiyonu üzerinden sistemini kurup, kadro planlarında hücum aksiyonlarını öne çıkarması bekleniyor. Şu ana kadar Trabzonspor'da forvetler; Hugo Rodallega, 7 maçta 5 gol, Burak Yılmaz 3 maçta 3 gol, Nwakaeme 4 maçta 2 gol, Ekuban 3 maçta 1 gol kaydetti.



Goller içeride!

Spor Toto Süper Lig'de 7. haftayı 4-2'lik Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, iç sahada son 27 sezonun en golcü dönemini yaşıyor.

Bordo-mavili takım, ligde ilk 7 hafta sonunda 14 gol kaydederken, bu gollerin 12'sini iç sahada atma başarısı gösterdi. İç sahada 4 karşılaşmaya çıkan Karadeniz ekibi, maçlarını 3 gol ortalamasıyla oynadı.

Evinde Sivasspor'u 3-1, Galatasaray'ı 4-0 mağlup eden Trabzonspor, Göztepe'ye 2-1 yenildi, son olarak da Kasımpaşa karşısında sahadan 4-2 galip ayrılarak evindeki her mücadelede gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.