Trabzonspor'da Son Dakika Kararı!

Trabzonspor'da Son Dakika Kararı!
Trabzonspor'da Ersun Yanal ile ilgili karar verildi! 6-1'lik Teleset Mobilya Akhisar maçının ardından yönetim, Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı aldı. Şok mağlubiyet sonrası bordo-mavililer ile Ersun Yanal'ın yolları Pazartesi günü ayrılacak.
Trabzonspor'da Ersun Yanal ile ilgili karar verildi! 6-1'lik Teleset Mobilya Akhisar maçının ardından yönetim, Ersun Yanal ile yolları ayırma kararı aldı.

Şok mağlubiyet sonrası bordo-mavililer ile Ersun Yanal'ın yolları Pazartesi günü ayrılacak. Maç sonrası Ersun Yanal ile görüşen yöneticilerin, bu kararı deneyimli teknik adama bildirdiği ortaya çıktı. Yöneticilerin "Bu noktadan sonra hem sen, hem de biz daha fazla yıpranmayalım. Yolları ayırmak en iyi durum olacak" yaklaşımına Ersun Yanal'ın "Olur" dedi.

Sezon sonunda Trabzonspor ile kontratı bitecek olan Ersun Yanal'ın sözleşmesinde fesih bedeli yazmadığı için deneyimli teknik adama tazminat ödenmeyecek. Bordo-mavililer, Ersun Yanal'a 8 haftalık maaşını ödeyerek, yolları ayıracak. Ersun Yanal'ın ardından ise yeni teknik direktör için görüşmelere başlanacak.

Ersun Yanal'a istifa çağrısı sonrasında yönetim...

Ersun Yanal'ın sözleri kızdırdı! "Fenerbahçeli" eleştirisi

Ersun Yanal'dan istifa sorusuna yanıt geldi

Trabzonspor'da son dakika kararı!



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.