Trabzonspor'da Ünal Karaman Imzayı Attı!

Trabzonspor'da Ünal Karaman Imzayı Attı!
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman düzenlenen törenle imzayı attı."HER ALANDA YAPILANMAYA GİDİYORUZ" İmza töreninde söz alan, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor her alanda yapılanm.
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman düzenlenen törenle imzayı attı.

"HER ALANDA YAPILANMAYA GİDİYORUZ"
İmza töreninde söz alan, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor her alanda yapılanmaya gidiyor. Bu yapılanmanın en önemli taşlarından birisi Ünal Karaman olacaktır. Mutluluk ve zaman zaman da üzüntüyü beraber yaşadık. Mutluluğun çok olduğu üzüntülerin az olduğu bir dönem yaşayacağız. Trabzonspor camiası ve yönetim kurulu adına kendisine başarılar diliyor. Umarım Trabzonspor sevenlerini mutlu edecektir" dedi.

KARAMAN: "HEP BERABER YAPACAĞIZ"

Bordo-mavililerin yeni hocası Karaman ise, "Bu camianın parçası olarak bu görev teslim edildiği için teşekkür ediyorum. Burada hiç resmi olmadım. Resmi takılmadım. hep kendimden bir parça gördün. Bu şehrin sevinci ile mutlu oldum. Hüznü ile üzüldüm. Şehri yaşadım. Bugün gelinen nokta üzerinde başarıda yaşayacaksa acıda yaşayacaksak hep beraber yaşayacağız. Bu şehre değer katan bir camianın parçanız eksik olan o yeri tamamlamaya geldik. İterek bizi yere düşürmeden kaldırmanızı bekliyorum. Yüce bir camia ile güç birliği oluşturacağız güzel bir noktaya getireceğiz" ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.