Trabzonspor’un Yeni Başkanı Ve Yöneticilerinden Ziyaretler

Trabzonspor’un Yeni Başkanı Ve Yöneticilerinden Ziyaretler
Trabzonspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri başta Trabzon Valisi Yücel Yavuz olmak üzere çeşitli ziyaretlerde...

Trabzonspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri başta Trabzon Valisi Yücel Yavuz olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Trabzonspor'un yeni yönetimini makamında ağırlayan Vali Yavuz, Trabzonspor'un köklü bir kulüp olduğuna vurgu yaparak, "Trabzon futbolla özdeşleşen bir şehirdir. Trabzonspor ise marka bir değerimizdir. Spor tarihinde büyük başarılara imza atan Trabzonspor'umuz konumu itibariyle her türlü başarıyı hak ediyor. Böyle bir camiayı yönetmek herkese nasip olmaz. Bu aynı zamanda bir cesaret işidir. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Kabulden dolayı Vali Yavuz'a teşekkür eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu da, "Herkesin gurur duyacağı, ayakta alkışlayacağı bir Trabzonspor için kolları sıvadık. Tabi ki büyük kulüplerden beklentiler de çok farklı oluyor. Taraftarımız takımı her zaman zirvede görmek istiyor. Hep birlikte zirveye taşıyacağız" diye konuştu.

Ziyarette TS Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu Vali Yavuz'a Trabzonspor Plaketi ve isminin üzerinde yazılı olduğu formasını hediye etti.

Başkan Genç'i ziyaret ettiler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i de makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Genç, "Trabzonspor zor bir süreç geçirse de bütün bu sıkıntıları aşabilecek kabiliyete sahip. Burada önemli olan şehrin bütün dinamiklerinin Trabzonspor'un geleceği için tek bir ideal uğrunda kenetlenmesi...Böyle olduğu takdirde iyi bir yönetimle birlikte başarılar da gelecektir. Ve Trabzonspor bu kısırdöngüden ve darboğazdan kurtulacaktır. Bunun olması için şehir olarak hep beraber Trabzonspor'umuzun arkasında durmalıyız, her şartta sonuç ne olursa olsun takımımıza sahip çıkmalıyız. Maddi ve manevi hiçbir destekten çekinmemeliyiz. Ancak bu şekilde yaşanan sıkıntıların üstesinden gelebiliriz" şeklinde konuştu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ise verdiği desteklerden dolayı Başkan Genç'e teşekkürlerini ileterek, "Biz bir yola koyulduk. Trabzonspor'umuzu o eski efsane günlerine tekrar taşımak, o şampiyonlukları bir kez daha tattırmak... Bu uzun soluklu bir yolculuk... Her şeyin bir anda düzelmesi mümkün değil... O nedenle biraz sabırlı olmak gerekiyor. Önümüzü görmemiz lazım. Neler yapabiliriz, neler eksik, imkanlarımız neler, önümüzde ne gibi bir süreç var? gibi sorulara cevap bulmalıyız. Dolayısıyla bu sürece herkesin katılımı ve desteği çok önemli" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e plaket takdim etti.

Trabzonspor’un Yeni Başkanı Ve Yöneticilerinden Ziyaretler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.