Trafik kazasında yatalak kalan Muhammet Yusuf, 156 bin TL'lik tedavisi için yardım bekliyor

Trafik kazasında yatalak kalan Muhammet Yusuf, 156 bin TL'lik tedavisi için yardım bekliyor
Kocaeli'de 2 yıl önce bir otomobilin çarpması sonucu beyin fonksiyonlarını tamamen kaybederek yatalak hale gelen 9 yaşındaki Muhammet Yusuf adlı çocuklarınının tedavi sürecinde tüm imkanlarını tüketen Usanmaz ailesi, son umutları olan ve 156 bin TL tutan kök hücre tedavisi için duyarlı vatandaşlar ile yetkililerden yardım bekliyor.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde geçirdiği kaza sonucu beyin fonksiyonlarını kaybederek yatalak hale gelen Muhammet Yusuf Usanmaz'ın eski günlerine döndürmek isteyen ailesi, son çare gördükleri ve 156 bin TL tutan kök hücre tedavisi için yardım bekliyor.

Özlem ve Halil Usanmaz çiftinin 9 yaşındaki oğulları Muhammet Yusuf, 23 Ekim 2017 yılında Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yoldan karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan Muhammmet Yusuf Usanmaz, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Doktorların 'yaşamaz' dediği Muhammet, hayata tutunarak 17 günlük yaşam savaşını kazandı. Gözlerini açan Muhammet Yusuf toplamda 120 gün süren hastane tedavisinin ardından beyin fonksiyonlarını tamamen yitirmiş ve yatalak halde taburcu edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.