Transferde Artık ''terim Network'' Devrede!

Transferde Artık ''terim Network'' Devrede!
Fatih Terim'in takımın başına gelmesinin ardından Galatasaray transferde yeni bir sürece girdi.
Fatih Terim'in takımın başına gelmesinin ardından Galatasaray transferde yeni bir sürece girdi. Cim-Bom'un ara transfer dönemi için bir numaralı hedefi olan Asamoah için Juventus'tan gelen yanıt üzerine tecrübeli teknik adam strateji değişikliğine gitti.

Tudor döneminde transferle ilgili alınan kararlar ve temasa geçilen oyunculara 'hayır' demeyen Terim, sol bek konusunda Asamoah'ta yaşanan sıkıntı üzerine kendi planını devreye sokma kararı aldı. Tecrübeli teknik adam solbek dışında alınması planlanan ismin hem forvet hem de sol tarafta oynayabilme özelliğinin olmasını istedi. Terim böylece tek oyuncudan iki noktada faydalanmak istiyor.

Bu oyuncu yeri geldiğinde Gomis'e alternatif olacak yeri geldiğinde ise öndeki üçlü hücum hattının solunda oynayabilecek.

Sarı-kırmızılı teknik adam yapılacak iki nokta transferi ise kendi bağlantıları ile gerçekleştirecek. Böylece ara dönem için "Terim network" devrede olacak. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı bu havuzdan belirleyeceği isimlerin transferi için mesai harcayacak.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.