Trump:'Bu bir veda ama yeniden karşınıza çıkacağım'

Trump:'Bu bir veda ama yeniden karşınıza çıkacağım'
Görev süresinin dolmasının ardından Beyaz Saray'dan ayrılarak Andrews Hava Üssü'ne gelen Donald Trump, "Başkanınız olmak hayatımı en büyük onur ve şerefiydi" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım 2020'de yapılan seçimleri kaybetmesinin ardından bugün görevini rakibi Joe Biden'a devrediyor. Biden'ın başkanlık yeminine saatler kala Trump, başkent Washington DC'de bulunan Beyaz Saray'dan ayrılarak Maryland'deki Andrew Askeri Hava Üssü'ne geldi. Trump hava üssünde kendisi için düzenlenen veda seremonisinde destekçileri tarafından coşkuyla karşılandı. Trump veda konuşmasında, "Çok teşekkürler. Biz de sizi çok seviyoruz. Birlikte çok fazla işler başardık. Her zaman düşüncelerimde ve dualarımda olacaksınız" dedi.

"4 yıllık muhteşem bir süre geçirdim" diyen Trump, "Yaptıklarımız olağanüstüydü. Uzay gücü hayata geçirdik. Önemli çalışmaları hayata geçirdik. Rakamlarla bunu güzel bir şekilde dile getiriyoruz. Pandemi olmasaydı tarihte yakalanmayacak rakamlara ulaşmış olabilirdik" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.