Trump Kurmaylarını Topluyor: Kararımız Yakında

Trump Kurmaylarını Topluyor: Kararımız Yakında
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trump "Bugün toplanacağız. Kararımızı yakında vereceğiz" dedi.

DÜN TEHDİT ETMİŞTİ

Dün attığı tweetlerle hem Suriye'yi hem de Rusya'yı açık açık tehdit eden Donald Trump askeri kurmaylarıyla yapacağı görüşmenin ardından net kakarını açıklayacak.

MATTIS, RUSYA'YI SUÇLADI

Öte yandan, ABD Savunma Bakanı James Mattis, ABD'nin Suriye'deki iç savaşı Cenevre'deki barış süreci ile bitirmek istediklerini söyledi. Mattis, Suriye'de hâlâ kimyasal silah bulunmasında Rusya'nın da suç ortaklığı bulunduğunu ifade etti.

Doğu Guta'daki saldırı nedeniyle Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün (OPCW) Suriye'ye gitmek üzere yola çıktığı, cumartesi günü kimyasal silah kullanılması konusunda Suriye'de çalışmalara başlayacağı aktarıldı.

"ABD VE MÜTTEFİKLERİ OPERASYONDAN KAÇINMALI"

Rusya BM Temsilcisi Nebenzya'nın Suriye hakkında yaptığı açıklamada, ''ABD ve Müttefikleri askeri operasyondan kaçınmalı'' dedi. Durumun çok tehlikeli olduğunu belirtti.

ABD'den Kritik Suriye Çıkışı: Savaşı Cenevre Süreciyle BitireceğizABD'den Kritik Suriye Çıkışı: Savaşı Cenevre Süreciyle Bitireceğiz Rusya Doğruladı: Savaş Gemileri Askeri Üssü Terk EttiRusya Doğruladı: Savaş Gemileri Askeri Üssü Terk Etti Suriye'ye Operasyon Sinyali Veren Trump'tan Yeni Tweet: Hemen de Vurabiliriz, Vurmayabiliriz deSuriye'ye Operasyon Sinyali Veren Trump'tan Yeni Tweet: Hemen de Vurabiliriz, Vurmayabiliriz de Kremlin'den ABD'ye Suriye Mesajı: Tansiyonu Yükselten Adımlardan Kaçmak Çok ÖnemliKremlin'den ABD'ye Suriye Mesajı: Tansiyonu Yükselten Adımlardan Kaçmak Çok Önemli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.