Trump: 'Sahtekar insanlar tarafından korkunç bir deneyime maruz bırakıldık'

Trump: 'Sahtekar insanlar tarafından korkunç bir deneyime maruz bırakıldık'
ABD Başkan Donald Trump, hakkındaki suçlamalara ilişkin yürütülen davada aklanmasının ardından yaptığı konuşmada “Sahtekar insanlar tarafından korkunç bir deneyime maruz bırakıldık” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, görevi kötüye kullanma ve Kongre'nin çalışmasını engelleme suçlamalarına karşı yürütülen davaya ilişkin Senato'da yapılan oylamada aklanmasının ardından konuşma gerçekleştirdi. Trump, Washington'da düzenlenen Ulusal Dua Kahvaltısı'ndan sonra yaptığı konuşmada, “Herkesin bildiği gibi, ailem, büyük ülkemiz ve Başkan olarak ben sahtekar ve yozlaşmış insanlar tarafından korkunç bir deneyime maruz bırakıldık. Bizi yok etmek için mümkün olan her şeyi yaptılar ve bunu yaparken milletimize çok zarar verdiler” dedi.

Kendisine karşı yürütülen davanın kilit isimleri Adam Schiff ve Nancy Pelosi hakkında, “Onlar korkunç insanlar. Pelosi uzun zamandır beni yargılamak istiyordu. Benim için dua ettiğini söylüyor. Elbette eminim. Ama başka bir amaç için. Aslında dua ettiğinden de şüpheliyim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.