Tsk: Çocuklardan Gelen Mektuplar Kahramanları Duygulandırdı

Tsk: Çocuklardan Gelen Mektuplar Kahramanları Duygulandırdı
Güneydoğu'da canlarını hiçe sayarak bölücü terörist avına çıkan ve bölücü örgütü yok etme aşamasına gelen Güvenlik Güçleri Türkiye'nin her...

Güneydoğu'da canlarını hiçe sayarak bölücü terörist avına çıkan ve bölücü örgütü yok etme aşamasına gelen Güvenlik Güçleri Türkiye'nin her köşesindeki çocukların kendilerine yazdıkları destek mektupları karşısında duygulandı.

 

TSK'dan yapılan açıklamaya göre bölücü terör örgütünün Şırnak/Merkez ve Mardin/Nusaybin'deki terör eylemlerine son verdirmeye yönelik operasyonlara kararlılıkla devam ediliyor. TSK, "Operasyona katılan silah arkadaşlarımıza, kadirşinas halkımızın göndermiş olduğu ikram malzemeleri ile okullardaki kardeşlerimizin yazmış oldukları mektuplar, moral ve destek vermeye devam etmektedir. Özellikle çocuklarımızın asker ağabeylerine yazdıkları mektuplar, kahraman silah arkadaşlarımızı çok duygulandırmıştır. Buna karşılık, kahraman silah arkadaşlarımız da kendilerine mektup yazan kardeşlerimize cevabi nitelikli mektuplar yazarak, onlarla tek yürek olmuşlardır" açıklaması yaptı.

Öte yandan TSK internet sitesinde son günlerde gerçekleştirilen terörist imha harekatları sonrasında ele geçirilen kimi silah, mühimmat ve malzemelerin görüntüleriyle operasyonlar hakkında özet bilgileri açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.