Tüfeğiyle Dükkan Basan Saldırgana, Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak Kamerada!

Tüfeğiyle Dükkan Basan Saldırgana, Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak Kamerada!
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana olayda işyerine tüfekle ateş eden İbrahim B.(32), iş yeri sahibi ve 3 arkadaşı tarafından darp edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana olayda işyerine tüfekle ateş eden İbrahim B.(32), iş yeri sahibi ve 3 arkadaşı tarafından darp edildi. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İŞ YERİNE GELDİ, ATEŞ ETTİ

Olay Turgutalp mahallesi Mahmutesatbey caddesi üzerindeki motor tamircisinde meydana geldi. Tamirci dükkanına gelen İbrahim B.(32), işyeri sahibi Hasan C. (33) ile tartışma yaşadı. Bu duruma sinirlenen İbrahim B. aracındaki av tüfeği ile işyerine ateş etti.

TÜFEĞİ ALIP DARP ETTİLER

Bu sırada Hasan C., arkadaşları Yaşar Y.(28), Oğuz N.(27) ve Yusuf N.(30), İbrahim B.'nin elinden tüfeği alarak şahsı darp etmeye başladılar.

KAVGA KAMERADA

Dükkanın içinden başlayan kavga sokağa taşındı. Sokakta İbrahim B.'yi darp eden grup, o sırada olay yerinden geçen bir vatandaş tarafından cep telefon kamerasıyla görüntülendi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay erine gelen polis ekipleri darp sonucu yaralanan İbrahim B.'yi ekip aracıyla özel bir hastaneye götürdü.

Tedavisinin ardından İbrahim B. ve kendisini darp eden 4 şahıs İnegöl Polis Merkezi Amirliği'ne götürülerek ifadeleri alındı.Şüphelilerin birbirinden şikayetçi olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturmaya başladı.

İşte kavga anından görüntüler;

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.