Tuğba Özay, Doğayı Kirleten Piknikçilere Sosyal Medyadan Sitem Etti

Tuğba Özay, Doğayı Kirleten Piknikçilere Sosyal Medyadan Sitem Etti
Şarkıcı Tuğba Özay, Antalya'nın İbradı ilçesine bağlı Üzümdere Mahallesi'ndeki Manavgat Irmağı'nın kolu olan çayın çevresini gezdi.

Şarkıcı Tuğba Özay, Antalya'nın İbradı ilçesine bağlı Üzümdere Mahallesi'ndeki Manavgat Irmağı'nın kolu olan çayın çevresini gezdi. Çay kenarında çektiği videoyu sosyal medyadan paylaşan Özay, "Piknikçiler, yemin ederimkafanızı kırmak istiyorum." diyerek sitem etti.

"YEMİN EDERİM KAFANIZI KIRMAK İSTİYORUM"

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çiftliği bulunan, şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay, İbradı'ya bağlı Üzümdere Mahallesi'ndeki Manavgat Irmağı'nın kolu olan çayın çevresini gezdi. Çay kıyısında video çekip, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından paylaşan Özay, takipçilerine "Doğayı koruyun" dedi. Çevreyi kirletenlere de tepki gösteren Tuğba Özay, "Size muhteşem yerleri tanıtmaya devam ediyorum. Burası Toros Dağları'nın etekleri. Bakar mısınız suyun berraklığına, güzelliğine ve tabii soğukluğuna? Muhteşem bir yer, doğa harikası. Doğayı koruyun. Hele piknikçiler; yemin ederim, kafanızı kırmak istiyorum. Pisliğinizi bırakıp, gidiyorsunuz. Pisliğinizi bırakmayın, bu güzelim doğaya. Vatanı sevmek, 'Vatan, millet, Sakarya' demekle olmuyor. Gerçekten korumakla sahip çıkmakla oluyor" diye konuştu.

Tuğba Özay, Sosyal Medya Paylaşımına Yazdığı Yorum ile Takipçilerini Kırdı GeçirdiTuğba Özay, Sosyal Medya Paylaşımına Yazdığı Yorum ile Takipçilerini Kırdı Geçirdi Tuğba Özay'dan Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz'e Sert SözlerTuğba Özay'dan Hande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz'e Sert Sözler Tuğba Özay Kadınlığını Öve Öve Bitiremedi: Erkeğe Ummadığı Şeyleri YaşatırımTuğba Özay Kadınlığını Öve Öve Bitiremedi: Erkeğe Ummadığı Şeyleri Yaşatırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.