Nurdağı’na Terminal Müjdesi

Nurdağı’na Terminal Müjdesi
Nurdağı Belediye Başkanı Yıldırır, ilçede daha önce sözünü verdiği şehirler arası otobüs terminalinin temelinin 2018 yılında atılacağını müjdeledi.

Nurdağı Belediye Başkanı Yıldırır, ilçede daha önce sözünü verdiği şehirler arası otobüs terminalinin temelinin 2018 yılında atılacağını müjdeledi.

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, daha önce söz verdiği şehirlerarası otobüs terminalinin ı şehirler arası otobüs terminalinin yapımına 2018 yılında başlanacağını söyledi. Terminal yapımı için gerekli çalışmaları yürüttüğünü belirten Yıldırır, 2018 yılının ortalarında inşaatın temelini atmayı planladıklarını ifade etti.

Terminal yerini belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Yıldırır, şuanda en uygun nokta olarak Nurdağı-Kahramanmaraş yolu üzerindeki bir bölgenin belirlendiğini de kaydederek, "İlçemize yakışan, modern ve güzel bir otobüs terminali yapacağız. daha önce de sözünü vermiştim. Bu konuda çalışmalarımız yer belirlemeleri noktasında sürüyor. Şuanda en uygun nokta olarak Nurdağı Kahramanmaraş karayolu üzerindeki bir yer olarak gözüyor. Çünkü otobüslerin otoban giriş ve çıkışlarında zorlanmayacak bir yer olması gerekiyor. Kısa sürede yer tespitini tamamlayarak, proje inşaat çalışmalarına başlayacağız. 2018 yılının ortalarında otobüs terminalinin temelini atacağımızı müjdeleyebilirim" dedi.

"2018 hizmet yılı olacak

Başkan Yıldırır, Nurdağı ilçesi için 2018'in hizmet yılı olacağını da vurguladı. 2018'da hayata geçirilecek proje ve hizmetleri açıklamaya devam edeceğini de kaydeden Yıldırır, "Bugüne kadar bir çok hizmet verdik ama 2018'de de durmayacağız. 2018'da bir çok projeyi hayata geçireceğiz. 2018 yılı ilçemiz için hizmet yılı olacak. Bugün sadece terminal yapımı müjdesini veriyorum. Diğer projeleri de ilerleyen zamanlarda, tek tek açıklayacağım" diye konuştu.

Yıldırır, bölge halkının her türlü hizmet ve imkandan faydalanmayı hak ettiğini belirterek, ilçe ve bölge için önemli projelerin hayata geçirilmesi için gece,gündüz çalışmalara devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Nurdağı’na Terminal Müjdesi

Nurdağı’na Terminal Müjdesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.