Turgutlulu Kick Boks Sporcuları Başarıyla Döndü

Turgutlulu Kick Boks Sporcuları Başarıyla Döndü
Turgutlu Belediyespor Kick Boks takımının 3 sporcusu Antalya'da düzenlenen Açık Kick Boks Şampiyosı'nda Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye 2.liği ve Türkiye...

Turgutlu Belediyespor Kick Boks takımının 3 sporcusu Antalya'da düzenlenen Açık Kick Boks Şampiyosı'nda Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye 2.liği ve Türkiye 3.lüğü elde ederek Turgutlu'ya zaferle döndü.

Turgutlu'yu spor kenti yapma yönünde çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Turgay Şirin'ın Turgutlu Belediyespor bünyesine yeni kattığı Kick Boks sporcuları Yusuf Kılıç, Zeynep Hatun Özçelik ve Yusuf Aslan Antalya'da düzenlenen Açık Kick Boks Şampiyonası'ndan dereceyle döndüler. Yusuf Kılıç 91 kilogram Türkiye Şampiyonu olurken, Zeynep Hatun Özçelik 65 kilogramda Türkiye 2.si, Yusuf Aslan'da 60 kilogramda Türkiye 3.sü olma başarısı gösterdi. Sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Şirin "Genç sporcu kardeşlerimize bizlerin göğsünü kabarttığı için çok teşekkür ediyorum. Elde ettikleri başarılar ile gurur duyuyoruz. Turgutlu'muzun adını Türkiye'ye duyurma başarısı gösterdiler. Bu başarılarının devamını diliyor, kendilerini ve antrenörümüzü tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.