Kasımpaşa, Gençlerbirliği’ne Konuk Oluyor

Kasımpaşa, Gençlerbirliği’ne Konuk Oluyor
Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa, Gençlerbirliği ile 27. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa, Gençlerbirliği ile 27. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 26 mücadelede başkent ekibinin 11'e 5 üstünlüğü bulunurken 10 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 16. hafta açılış mücadelesinde yarın 14.00'te deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Lacivert-beyazlılar, geride kalan 15 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 11. sırada bulunurken, Ankara temsilcisi ise 3 galibiyet, 3 beraberlik 9 mağlubiyet alarak kendine 17. sırada yer buldu.

Paşa'da hedef 3 puan

Ligde son 2 haftadır kazanamayan ve Ziraat Türkiye Kupası'na da 5. turda veda eden Paşa'nın Gençlerbirliği deplasmanında hedefi mutlak 3 puan. Bu sezon 16. hafta itibariyle dış sahada oynadığı 7 maçta 5 mağlubiyet alan lacivertli-beyazlı ekip, deplasmandaki galibiyet sayısını da 3'e çıkarmanın peşinde.

Trezeguet en golcü isim

Kasımpaşa'nın sezon başında renklerine bağladığı Mısırlı futbolcu Trezeguet, takımın en golcü ismi konumunda. Kupada ve ligde olmak üzere toplam 6 golü bulunan genç oyuncu, kırmızı-siyahlılar karşısında Kasımpaşa'nın gol arayacağı isim olacak. Ligin 15. haftasında oynanan Trabzonspor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen Mısırlı futbolcu, Teknik Direktör Kemal Özdeş'in forma vermesi halinde Ankara deplasmanında da sahada olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.