Artuklu Belediyesi Öğrencilerin Gezi İsteğini Geri Çevirmedi

Artuklu Belediyesi Öğrencilerin Gezi İsteğini Geri Çevirmedi
Artuklu Belediyesi 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Kız Yurdu öğrencilerinin isteği üzerine öğrenciler için gezi düzenledi.

Artuklu Belediyesi 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Kız Yurdu öğrencilerinin isteği üzerine öğrenciler için gezi düzenledi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman'ın önderliğinde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında her hafta Cuma akşamı yurt öğrencileriyle bir araya gelinip sohbet ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Kız Yurdu'na yapılan ziyarete katılan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'ün eşi Şeyma Öztürk de eşlik etti. Mardin ve çevre illerden gelen öğrencilerin bulunduğu yurtta her hafta olduğu gibi öğrencilerin istekleri, duygu ve düşüncelerinin dinleyen Mardin'in yöneticileri öğrencilerin, Artuklu'nun tarihi yerlerini gezme isteği üzerine, Artuklu Belediyesi kadın ve aile hizmetleri müdürlüğü tarafından öğrenciler için kahvaltı programı ve Mardin gezisi düzenlendi.

Gezide öğrencilere eşlik eden Şeyma Öztürk öncelikle onlar için düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenip kendileriyle sohbet etti. Gezinin ilk durağı Mardin Müzesi oldu. Buradaki tarihi eserleri tanıyan öğrenciler Müze içerisindeki etkinliklere katıldı. Ardından Müze'nin bahçesinde halaylar çekilerek eğlenceli anlar yaşandı. Mardin Müzesi'nin ardından Kasımiye Medresesi ve Deyrulzafaran Manastırı gezildi. Öğrencilere Deyrulzafaran Manastırı'nda Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ve eşi Şeyma Öztürk birlikte eşlik ettiler. Başkan Vekili Öztürk öğrencileri oldukça sıcak karşılayarak kendileriyle yakından ilgilendi.

Unutamayacakları bir gün geçiren öğrenciler Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'e ve eşi Şeyma Öztürk'e bu güzel organizasyon için ve kendilerine eşlik ettikleri için teşekkür etti.

Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, "Öğrencilerimiz Şeyma Hanım'a Artuklu'yu gezmek istediklerini iletti. Bizlerde bu isteğe kayıtsız kalmayarak Belediyemizin Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü'yle bu güzel günü organize ettik. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Böyle organizasyonlar vesilesiyle vatandaşlarımızla bir araya gelerek daha sıkı bağlar kurmaya gayret ediyoruz. Bu sebeple ben ve eşim de kendilerine eşlik etmek istedik" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.