Aziz Yıldırım: "fenerbahçe Kaliteliydi, Müsaade Edilmedi"

Aziz Yıldırım: "fenerbahçe Kaliteliydi, Müsaade Edilmedi"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TRT Spor'da yaptığı açıklamalarda bu sezon hakem hataları nedeniyle şampiyonluğu kaybettiklerini ve kendilerine operasyon yapıldığını söyledi. Yıldırım, Galatasaray maçında penaltıların verilmediğini kaydederken, "Fenerbahçe'nin hakları.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TRT Spor'da yaptığı açıklamalarda bu sezon hakem hataları nedeniyle şampiyonluğu kaybettiklerini ve kendilerine operasyon yapıldığını söyledi.

Yıldırım, Galatasaray maçında penaltıların verilmediğini kaydederken, "Fenerbahçe'nin hakları bu sene çok fazla yendi. Galatasaray maçında 2-3 tane penaltımız verilmedi. 1 tanesi verilse bugün şampiyon Fenerbahçe'ydi. Bülent Yıldırım, 1 tane verse şampiyon Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu çalınıyor ama Aziz Yıldırım ve arkadaşları suçlanıyor." dedi.

FETÖ'nün şampiyonlukları çaldığını belirten başkan, "2006'da 16 dakika maç uzatıldı ki, 30 dakika uzatılırdı normal şartlarda. Neler atıldı, borazanlar öttürüldü. Şampiyonluğu bize kaybettirdiler. FETÖ operasyonu orada başladı. Her şey ortada. Eğer Aziz Yıldırım ve arkadaşları olmasaydı Fenerbahçe çok başka noktaya giderdi. Biz hep dik durduk" diye konuştu.

Haklarının yendiğini vurgulayan idareci, "Bu sene de Fenerbahçe'ye operasyon yapıldı. Bu çocukların hakkı yendi. Yazık değil mi bu çocuklara? Şampiyon olsaydık takım yetersiz diyecek miydi taraftarlar. Şimdi kalitesiz diyorlar takıma. Fenerbahçe takımı çok kaliteliydi ama şampiyonluğa müsaade edilmedi. Her şey hakemlere bağlı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.