"beşiktaş, Mario Mandzukic'i Çok Istiyor..."

"beşiktaş, Mario Mandzukic'i Çok Istiyor..."
Beşiktaş ile adı geçen Juventus'un forveti Mario Mandzukic için flaş bir açıklama geldi.
Beşiktaş ile adı geçen Juventus'un forveti Mario Mandzukic için flaş bir açıklama geldi. Spor TV'nin Futbol Masası adlı programında konuşan Serdar Sarıdağ önemli bilgiler paylaştı.

Juventus'un Hırvat golcüsünü Beşiktaş'ın ciddi şekilde istediğini söyleyen Serdar Sarıdağ "Mandzukic daha önce gündeme geldi, o zamanlar çok gülen oldu. Juventus'a imza attıktan sonra Fikret Orman, Mandzukic ile ilgilendiklerini söyledi. Hakikatten Juventus'a imza atmasaydı gelecekti. Geçen gün havalimanında Domagoj Vida ile Mandzukic'i gördüm. Sürekli beraber geziyorlar. Ayrılma ihtimalinde ilk aday kulüp Beşiktaş." dedi.

Sözleşmesi sona erecek Oğuzhan Özyakup'la ilgili de bilgi paylaşan Serdar Sarıdağ, "Kulüpten biriyle konuştum, Oğzuhan Özyakup'un gidebileceğini söyledi. Oğuzhan Özyakup işinde önemli bir iş var. Sürpriz gelişmeler olabilir." açıklamasını yaptı.

Göztepe maçında ilk kez Beşiktaş forması giyen Cyle Larin'in gelecek sezon kiralık gönderlip gönderilmeyeceğiyle ilgili gelen bir soruya da yanıt veren Serdar Sarıdağ, "Cyle Larin, MLS'deki katkısını burada da gösterir. Beşiktaş'ta Larin'i öncelikle oynatmak istiyor. Kiralık gitme gibi bir durumu olmaz." diye konuştu.


PROGRAMIN TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.