Türk sporunda yeni bir sayfa açılıyor

Türk sporunda yeni bir sayfa açılıyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Antrenör Eğitimi Yönetmeliği ile Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Yönetmeliği Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilen hummalı çalışmaların sonucunda Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren yönetmelikler birçok sporcuyu, federasyonları, kulüpleri yakından ilgilendiriyor. Bakan Kasapoğlu, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmelik spor camiası tarafından sevinçle karşılanacağını söyledi.
Yönetmeliklerin çözüm odaklı ve kapsayıcı temelli olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Yürürlüğe giren yönetmeliklerle sporumuza yeni bir soluk kazandıracağız" dedi. Türk sporunun gelişimi ve gençlerin spora yönlendirilmesi noktasında bakanlık olarak hummalı bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Her şey sporumuzun daha iyi yerlere gelmesi için. Sporumuzun tüm paydaşlarına en iyi imkanları sağlayarak yarınlarımıza daha güçlü ve emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.