Sezonun En Büyüğü Olmaya Aday, Tam 262 Kilo

Sezonun En Büyüğü Olmaya Aday, Tam 262 Kilo
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kendilerini "Diriliş Tim" ismiyle adlandırılan avcılar, vurdukları 262 kilo ağırlığındaki yaban domuzuyla sezonun en büyüğünü...

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kendilerini "Diriliş Tim" ismiyle adlandırılan avcılar, vurdukları 262 kilo ağırlığındaki yaban domuzuyla sezonun en büyüğünü vurma yarışında "biz de varız" dediler.

İlçe kırsallarında çiftçilerin korkulu rüyası olan yaban domuzu avcılığı bütün hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda kendilerine "Diriliş Tim" ismini veren domuz avcıları, Çaydere Köyü Türbin mesire alanı yakınlarında avlanmaya çıktı. Yürüyüş ve bek avı olarak değerlendirilen avlanmanın sonunda toplam biri büyük 5 adet yaban domuzu vuruldu. Vurulan büyük domuzun sezonun en büyük domuzu olabileceğini düşünen Diriliş Tim avcıları yanlarında getirdikleri baskül ile yaban domuzunu tartmayı başardılar. Toplam 262 kilo gelen yaban domuzunun bu sezon avlanan en büyük yaban domuzu olduğunu iddia ettiler. Diriliş Tim Avcıları, "Avcılar arasında büyük bir rekabet başladı. Bozüyük Diriliş Tim Avcıları olarak biz avladığımız bu yaban domuzu ile rekabete son noktayı koyduğumuzu düşünüyoruz. Son dönemde çiftçilerimizin korkulu rüyası olan yaban domuzlarını avlamak her birimiz için rekabete dayalı büyük bir görev haline geldi. Biz de bir elimize tüfeğimizi, bir elimize baskülümüzü aldık ve yola çıktık. Türbin mesire alanı yakınlarında vurduğumuz yaban domuzu tam 262 kilo geldi. Domuzu gördüğümüz anda "bu rekabet burada bitmiştir" diye düşündük" dediler.

Avcılar, tartma işleminin ardından toplu olarak domuzun yanında hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.