Rehber Öğretmenlerin Sene Başı Toplantısı

Rehber Öğretmenlerin Sene Başı Toplantısı
Rehberlik Araştırma Merkezinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü...

2018 eğitim-öğretim yılı psikolojik danışmanlar toplantısı yapıldı.

Rehberlik Araştırma Merkezinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Selahattin Yüzgeç, Erol Hanlıgil, Said Ediş, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Necip Kızılkaya ve il merkezinde görev yapan 44 rehber öğretmenleri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, rehber öğretmenlerin mesleki yönden çok değerli olduklarını ifade ederek, "Okularda yapılan tüm çalışmalarda sizler varsınız. Öğretmen, öğrenci ve velilere her konuda rehberlik yapmaktasınız. Üstlenmiş olduğunuz görevlerin ağırlığını biliyorum ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlimizdeki aile eğitimleri, madde bağımlığı ile mücadele ve eğitim ortamındaki şiddet, psikolojik danışmanlık ile mesleki rehberlik konularındaki çalışmalarınızı tekrar takdir ediyorum. Biz yokuz bizler varız. Onun için tüm yapacağımız çalışmaları birlikte yapacağız. İlimizde resmi kurumlar arasında personel yönünden en kalabalık kurumuz. Birlikte hareket ederek çocuklarımızın eğitimini sorunsuz bir şekilde Türkiye sıralamasının en üstüne getireceğimiz inanıyorum" şeklinde konuştu.

Gelecek nesillerin sağlam bir temel üzerinde inşa edilmesi için tüm öğretmenlere, özellikle de rehber öğretmenlere büyük görevler düştüğünü kaydeden Durgun, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmelerinde rehber öğretmenlerin önemli bir rol üstlendiğini ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, rehber öğretmenler okullarında karşılaştıkları sorunları İl Milli Eğitim Müdürü Durgun'a iletti.

Toplantı, dilek, temenni, soru ve cevap bölümüyle sona erdi.

Rehber Öğretmenlerin Sene Başı Toplantısı

Rehber Öğretmenlerin Sene Başı Toplantısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.