Ryan Babel'den Yeni Sözleşme Beklentisi!

Ryan Babel'den Yeni Sözleşme Beklentisi!
Sporx'in YouTube, Scope ve Sporx TV'den canlı yayınlanan programı Futbol Masası'nda Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel hakkında açıklamalarda bulundu.''BABEL KALMAK İSTİYOR, BURAYI SEVİYOR'' Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamak isted.
Sporx'in YouTube, Scope ve Sporx TV'den canlı yayınlanan programı Futbol Masası'nda Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel hakkında açıklamalarda bulundu.

''BABEL KALMAK İSTİYOR, BURAYI SEVİYOR''

Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamak istediğini belirten Sarıdağ, ''Babel yönetimden yeni sözleşme bekliyor, kalmak istiyor. Ben tribünleri olan camiada iyi oynuyorum diyor. Tribünleri olmayan takımlarda sıkıntı yaşıyor. Liverpool'da da atmosfer iyiydi. Beşiktaş'ta da iyi. Onun dışında aynı performansı tutturamadı. Parasal anlamda değil, burada kalmak için sözleşme istiyor.'' şeklinde konuştu.

31 yaşındaki Hollandalı futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek. Babel, bu sezon toplam 43 maçta 14 gol ve 6 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.