Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da Oynanacak

Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da Oynanacak
İskenderun Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu 18-22 Aralık 2017 tarihleri arasında...

İskenderun Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Türkiye Üniversiteler Arası 2. Lig Salon Futbolu 18-22 Aralık 2017 tarihleri arasında İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan turnuvaya pek çok şehirden üniversitelerin bulunduğu 7 takım katılacak.

Müsabakalarda İskenderun'u ise İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) temsil edecek. 7 takım ile birlikte toplamda 150 kişilik bir kafileyi İskenderun'da ağırlayacaklarının altını çizen İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, birçok şehirden Üniversite takımlarının geleceğini söyledi.

Gündel, "Bugüne kadar birçok şampiyonaya ev sahipliği yaptık. İskenderun'da yine bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İlçemize gelen takımları en güzel şekilde ağırlamaya çalışacağız. 18-22 Aralık tarihleri arasında Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu'nda İSTE'nin bulunduğu grup müsabakalarına tüm sporseverleri ve halkımızı davet ediyoruz. Turnuvanın eksiksiz yapılması için desteklerini esirgemeyen İskenderun Kaymakamımız Recep Soytürk'e, İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli'ye ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Cemil Şenöz'e teşekkür ediyorum"diye konuştu.

18-22 Aralık tarihleri arasında İskenderun'da gerçekleştirilecek Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu grup müsabakalarına, ev sahibi olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)'nin yanı sıra Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin bulunduğu 7 takım katılacak. Turnuva 18 Aralık Pazartesi saat: 11:00'de gerçekleştirilecek seremoni ile start alacak.

Öte yandan pek çok branşta ücretsiz kurslarda verdiklerini belirten İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, "Salonumuzda yıl boyunca ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarda basketbol, badminton, masa tenisi, jimnastik'in yanı sora mücadele sporları, judo, karate, tekvando, okçuluk gibi branşlar bulunuyor. Tüm sporcu gençlerimize, çocuklarımıza bu kursları veriyoruz. Buradan halkımıza duyuruda özellikle vurgulamak istiyorum. Kurslarımız ücretsizdir. Tüm halkımızı, gençlerimizi salonumuza bekliyoruz" dedi.

Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da Oynanacak

Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da Oynanacak

Türkiye Ünilig 2. Lig Salon Futbolu İskenderun’da Oynanacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.