Büyükelçiler Mesir Festivaline Davet Edildi

Büyükelçiler Mesir Festivaline Davet Edildi
2018 yılı Mesir Festivali hazırlıkları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Kültür Turizm...

2018 yılı Mesir Festivali hazırlıkları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak ile birlikte Ankara'yı ziyaret etti. Ustamehmetoğlu ve Sudak Büyükelçileri festivale davet ederken, davetten onur duyan büyükelçiler ise programlarının uygun olması halinde festivale katılmaktan onur duyacaklarını belirtti.

2018 yılı Mesir Festivali hazırlıkları kapsamında 478. Uluslararası Manisa Mesir Festivali öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Ankara'ya giderek, Büyükelçileri ziyaret etti. İlk etapta, Letonya Büyükelçisi Peteris Elferts, Sri Lanka Büyükelçisi P.M. Amza, Kosova Büyükelçisi Avni Spahiu, Hırvatistan Büyükelçiliği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, Gürcistan Büyükelçisi Eter Khabelashwhılı ile görüşen Ustamehmetoğlu ve Sudak, büyükelçileri festivale davet etti. Büyükelçilere Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten ve daha önceki festivaller hakkında bilgilendiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, diğer ülkelerin de büyükelçilerini festivale davet edeceklerini söyledi.

Davetten duydukları memnuniyeti ifade eden büyükelçiler ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Manisa İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak'ın kendilerini ziyaret etmesinden onur duyduklarını söyledi. Festival hakkında bilgi sahibi olduklarını ve katılmayı çok istediklerini dile getiren büyükelçiler, Manisa'nın ülkelerine gösterdiği ilgiden de memnun olduklarını ifade etti.

Büyükelçiler Mesir Festivaline Davet Edildi

Büyükelçiler Mesir Festivaline Davet Edildi

Büyükelçiler Mesir Festivaline Davet Edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.