Türkiye'den Abd Ve İsrail'e Sert Tepki: Abd Sorunun Kaynağıdır!

Türkiye'den Abd Ve İsrail'e Sert Tepki: Abd Sorunun Kaynağıdır!
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ kameralar karşısına geçti. ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasıyla ilgili konuşan Bozdağ, ABD ve İsrail'e daha önce duyulmamış sertlikte sözlerle yüklendi. Büyükelçiliğin taşınması sonr.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ kameralar karşısına geçti.

ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasıyla ilgili konuşan Bozdağ, ABD ve İsrail'e daha önce duyulmamış sertlikte sözlerle yüklendi.

Büyükelçiliğin taşınması sonrası yaşanan gösterilerde 50'nin üzerinde Filistinlinin şehit edilmesine tepki gösteren Bozdağ, "ABD ve İsrail'i katliamdan ötürü kınıyoruz!" dedi. ABD'yi katliama ortak olmakla suçlayan Bozdağ, "ABD artık çözümün değil sorunun kaynağıdır!" ifadelerini kullandı.

"FİLİSTİNLİLERİN KANINDA ABD'NİN ELİ VAR"

Bozdağ'ın konuşmasından satır başları:

Bugünkü olaylar artık göstermiştir ki artık Filistinlilerin kanında ABD'nin de eli vardır."

Kudüs bağımsız Filistin'in başkentidir. İsrail'in elinde Filistinlilerin kanı olduğuunu hepimiz biliyoruz, ABD'nin de eline Filistinlilerin kanı bulaşmıştır.

"TÜRKİYE'NİN ÇABASI YETMEDİ, BMGK DERHAL HAREKETE GEÇMELİ"

Türkiye'nin çabası yetmedi. BMGK derhal harekete geçmelidir. İslam ülkeri de atıaln bu haksız adfım karşısında birlikte hareket etmelidir. Bazıların göstermelik tavrı kabul edilemez.

"ABD, KUDÜS'Ü TERK ETMEK ZORUNDA KALACAK!"

Kudüs konusunu oldu bittilerle halldeceklerini düşünenler büyük yanılgıdadır. Elinde sonunda terörist İsrail devleti ve ABD Kudüs'ü terk etmek zorunda kalacaklardır.

BM'nin terörist İsrail devletine derhal dur demesi şarttır. Aksi taktirde katliam artacaktır. Umarız ki bu uyarılarımzı BMGK dikkate alır ve bu konuda seyirci kalmak yerine bir adım atarlar.

"ABD, HUZURSUZLUĞUN ARTMASINA NEDEN OLDU"

ABD bölgede devam eden barış sürecini attığı bu adımla yok etti. Bölgedeki huzursuzluğun artmasına neden oldu. Filistinliler barışçıl bir gösteri yapıyor ama İsrail askerleri gerçek mermiler ile ateş ediyor. Dünyanın neresinde barış gösterisi yapanların üzerine gerçek mermiler ile ateş ederler. Şehitlerin sayısının ve yaralıların sayısının artacağından endişe ediyoruz.

ABD bölgede arabuluculuk görevini kaybetmiştir.

Erdoğan Kudüs İçin Harekete Geçti: İİT Cuma Günü Toplanacak, Dev Mitingler Yapılacak!Erdoğan Kudüs İçin Harekete Geçti: İİT Cuma Günü Toplanacak, Dev Mitingler Yapılacak! Türkiye'den Peş Peşe Kudüs Hamlesi! Büyükelçiler Çağrıldı, 3 Gün Yas İlan EdildiTürkiye'den Peş Peşe Kudüs Hamlesi! Büyükelçiler Çağrıldı, 3 Gün Yas İlan Edildi Hükümet, MHP'nin Af Çağrısına Son Noktayı Koydu: Gündemimizde YokHükümet, MHP'nin Af Çağrısına Son Noktayı Koydu: Gündemimizde Yok Filistin, İsrail'in Saldırıları Sonrası BMGK'ya Acil Toplantı Çağrısı YaptıFilistin, İsrail'in Saldırıları Sonrası BMGK'ya Acil Toplantı Çağrısı Yaptı Filistin'de İntifadanın Ayak Sesleri Duyulmaya Başladı: FKÖ Genel Grev İlan EttiFilistin'de İntifadanın Ayak Sesleri Duyulmaya Başladı: FKÖ Genel Grev İlan Etti İnce'den Çok Konuşulacak Çıkış: Seçilirsem Gazze'ye Gideceğim!İnce'den Çok Konuşulacak Çıkış: Seçilirsem Gazze'ye Gideceğim! Filistin Lideri Abbas, İsrail ve ABD'ye Meydan Okudu: Gösterilerimiz Devam EdecekFilistin Lideri Abbas, İsrail ve ABD'ye Meydan Okudu: Gösterilerimiz Devam Edecek Onlarca Filistinliyi Şehit Eden İsrail'in Savaş Uçakları Gazze'yi VurduOnlarca Filistinliyi Şehit Eden İsrail'in Savaş Uçakları Gazze'yi Vurdu Elçilik Açılınca Netanyahu Övgü Yağdırdı: Dünyada ABD'den Daha İyi Bir Dostumuz Yok!Elçilik Açılınca Netanyahu Övgü Yağdırdı: Dünyada ABD'den Daha İyi Bir Dostumuz Yok! İsrail Katliam Yaparken ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği Açıldı, Trump'tan İlk Açıklama Geldiİsrail Katliam Yaparken ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği Açıldı, Trump'tan İlk Açıklama Geldi Filistin Hükümetinden Filistin Hükümetinden "İsrail'in Katliamını Durdurun" Çağrısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.