"türkiye'nin En Iyi Kadrolarından Birine Sahibiz"

"türkiye'nin En Iyi Kadrolarından Birine Sahibiz"
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahip olduklarını belirtti, "Biz bir yapılandırma içerisindeyiz.
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Türkiye'nin en iyi kadrolarından birine sahip olduklarını belirtti, "Biz bir yapılandırma içerisindeyiz. Onu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında alınan galibiyetlerin yanı sıra takımın sergilediği performans, Trabzonspor camiasını umutlandırdı. 8'inci hafta itibariyle zirvenin 5 puan gerisinde 5'inci sırada yer alan bordo-mavililerde taraftarlar, şampiyonluk söylemlerinde bulunmaya başladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada yapılanma içerisinde olduklarını belirterek, "Türkiye'deki iyi kadrolardan birine sahibiz. Kimin ne olacağı, ne sonuçlar alacağı ve nereye geleceği belli olmaz ama şuan iyi gidiyor. İnşallah daha iyi olur. Şampiyonluktan bahsetmek doğru değil. Biz bir yapılanma içerisindeyiz. Onu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu seneki politikamız bu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.