Türkiye'nin konuştuğu seri katilin ağabeyi İHA'ya konuştu

Türkiye'nin konuştuğu seri katilin ağabeyi İHA'ya konuştu
Ordu’da geçtiğimiz sene gasp iddiasıyla gözaltına alınan ve 5 cinayetin şüphelisi olarak tutuklanan Mehmet Ali Çayıroğlu’nun ağabeyi Halil İbrahim Çayıroğlu İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Bu suçları işlemiş olabileceğini düşünemiyorum. İşlemişse bile kesinlikle peşinde birileri var. Başkaları bu işleri yapıp bunun üstüne atmış olabilir. Cinayet işlediği kişilerle uzaktan ve yakından hiçbir alakası yoktur. Çoğu kişiyi tanıdığını bile düşünmüyorum” dedi.

Ordu'da geçtiğimiz sene Ağustos ayında “yağma, hırsızlık ve kasten öldürme” suçlarından gözaltına alınarak 5 cinayetin şüphelisi olarak tutuklanan ve yargılanmasına başlanılan Mehmet Ali Çayıroğlu ilgili soruşturma devam ediyor. Güvenlik sebebiyle Trabzon Cezaevinde bulunan ve 12 kişinin öldürülmesiyle ilgili bağlantıları araştırılan Çayıroğlu'nun, ilk olarak alacaklı olduğu iddia edilen bir kişiyi başkalarına dövdürttüğü ve yaklaşık 9 buçuk yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Cezaevinden çıktıktan sonra ise birçok cinayeti işlediği iddia edilen Çayıroğlu, son olarak gasp ettiği bir kişinin şikayeti üzerine ekiplerce yakalandı, sonrasında ise ev ve eklentilerinde yapılan detaylı aramalarda bulunan çeşitli eşyalar sonucu, farklı zamanlarda hayatlarını kaybeden insanların ölümlerinde bağlantısı olduğu ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.