Beytüşşebap’ta Bayrağa Sahip Çıkan Çocuklar Ödüllendirildi

Beytüşşebap’ta Bayrağa Sahip Çıkan Çocuklar Ödüllendirildi
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Şener, Ayvalık köyünde buldukları bayrağı kendi imkanlarıyla diktikleri direğe...

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Şener, Ayvalık köyünde buldukları bayrağı kendi imkanlarıyla diktikleri direğe asarak, dalgalandıran çocukları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Çocukları karne hediyesi olarak da Ankara gezisiyle ödüllendireceklerini belirten Şener, bölgedeki insanların bayrak ve devletle ilgili dertlerinin olmadığını, başka bir devlet ve bayrak heveslerinin bulunmadığını vurguladı.

Beytüşşebap İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Şener, Ayvalık köyünde buldukları bayrağı kendi imkanlarıyla köy meydanı yakınlarına diktikleri direğe asarak, dalgalandıran çocukları makamında ağırladı. Şener, yakından ilgilendiği çocuklara, tablet bilgisayar, forma ve oyuncak arabalar hediye etti. Çocukların yaptığı eylemi İhlas Haber Ajansı (İHA) vasıtasıyla medyada gördüklerini belirten Şener, "Çok mutlu olduk. Çocuklarımızın kendi imkanlarıyla, kendi istekleriyle ve herhangi yönlendirme olmadan Türk bayrağını yerde bulup, bir direğe asıp köy meydanına dikmeleri bizleri duygulandırdı" dedi.

"Başka bir devlet hevesleri yok"

Bu durumun, dışarıdan bakılınca şaşırılacak bir şey olduğunu ancak Beytüşşebap'a gelen ve burada yaşayan insanlara sorulduğu zaman çok da şaşırılacak bir durum olmadığını vurgulayan Şener, "Çünkü biz biliyoruz ki burada çocuklarımız, gençlerimiz ve insanlarımızın devletin bayrağıyla, bu devletle, bu milletle herhangi bir problemi yok. Burada bütün mesele terör örgütü PKK'nın baskısı altında, insanların kendi duygularını özgürce ifade etmemiş olmaları. Bizim burada bir yıldır yaptığımız şey terör örgütünün bu baskısını ortadan kaldırmak ve insanların kendi hür iradesini ortaya çıkarmak. Bunu başardığımızda da çocuklarımız bunu gösterdiler. Çocuklardaki bu bayrak sevgisi, millet ve vatan sevgisi ortaya çıkmış oldu. Her zaman söylüyoruz. Buradaki insanların, buradaki gençlerin ve çocukların ne bu bayrakla ne bu devletle ne de bu milletle bir derdi yok. Başka bir devlet, başka bir bayrak hevesleri yok. Sadece hain terör örgütü PKK'nın bu millet üzerindeki baskısı nedeniyle buradaki insanlarımız kendi özgür iradelerini hür bir şekilde söyleyemez duruma gelmişlerdi. Çok şükür ki hükümetimizin uygulamış olduğu politikalar, bizlerin burada yapmış olduğu çalışmalar neticesinde buradaki insanlar özgürce hür iradelerini ortaya koyabilmektedir. Devlete olan bağlılıklarını, sevgilerini, bayrak ve millet sevgilerini özgürce ortaya koyabilmekteler. Bu milletin bayrak ve devlet sevgisini zaten biliyorduk. Bunlar tekrar kanıtlamış oldu. Bu baskıyı hissetmediklerini görmek bizi mutlu etti" diye konuştu.

Çocukları teşekkür etmek için davet ettiklerini de anlatan Kaymakam Şener, şunları söyledi:

"Çocuklarımız geldiler ve onları sevindirmek adına ufak tefek hediyeler taktim ettik. Ve öğrendik ki çocuklarda köy dışına çıkmamışlar. Onları da bir Ankara gezisiyle ödüllendirmek istedik. İnşallah onlara da ileriki günlerde bir Ankara gezisi düzenleyip hem bu memleketin başkentini görmelerine hem de köyün dışına çıkmalarına vesile olmuş oluruz."

Çocuklar ise Kaymakam Şener'e teşekkür etti.

Beytüşşebap’ta Bayrağa Sahip Çıkan Çocuklar Ödüllendirildi

Beytüşşebap’ta Bayrağa Sahip Çıkan Çocuklar Ödüllendirildi

Beytüşşebap’ta Bayrağa Sahip Çıkan Çocuklar Ödüllendirildi

Beytüşşebap’ta Bayrağa Sahip Çıkan Çocuklar Ödüllendirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.