Ukrayna'da Türk Kızlarını Öldüren Katil Zanlısı İstanbul'da Yakalandı

Ukrayna'da Türk Kızlarını Öldüren Katil Zanlısı İstanbul'da Yakalandı
Ukrayna'da üniversite öğrencisi Türk kızlarını öldürdüğü gerekçesiyle aranan Hüsnü Can Ç.

Ukrayna'da üniversite öğrencisi Türk kızlarını öldürdüğü gerekçesiyle aranan Hüsnü Can Ç. Pendik Kurtköy mezarlığında kurusıkı tabanca ve bıçakla yakalandı.

TABANCA VE BIÇAKLA YAKALANDI

Türk kızlarını öldürdüğü gerekçesiyle aranan Hüsnü Can Ç. Pendik Kurtköy mezarlığında kurusıkı tabanca ve bıçakla yakalandı.

Hüsnü Can Ç.

KATİL ZANLISI 2 OCAK'TA TÜRKİYE'YE GİRİŞ YAPTI

Katil zanlısının 2 Ocak'ta Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi. Yapılan operasyon sonucunda 1998 doğumlu zanlı polisler tarafından yakalandı. Zanlının ifadesi alınıyor.

Ukrayna'da Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan Buket Yıldız (20) ve Zeynep Hüsnübey'in (22) 31 Aralık gecesi öldürülmüştü.

Zeynep Hüsnübey

NE OLMUŞTU?

Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan 20 ve 22 yaşlarındaki Buket ve Zeynep'ten haber alamayan arkadaşları önceki gün durumu polise bildirmiş; kızların kaldıkları Harkov'daki Valentinovskaya Caddesi üzerindeki bulunan apartman dairesine giden polis ekipleri, kızların cansız bedenleri ile karşılaşmıştı. Yapılan incelemede öğrencilerin bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilmişti.

Ukrayna'da Üniversiteli İki Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili Ayrıntılar Ortaya ÇıktıUkrayna'da Üniversiteli İki Türk Kızının Öldürülmesiyle İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.