Ülkücü İşçiler Derneğinden Chp İl Başkanı İle İlgili Açıklama

Ülkücü İşçiler Derneğinden Chp İl Başkanı İle İlgili Açıklama
Adıyaman Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Karba, CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili söylediği sözlerin...

Adıyaman Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Karba, CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili söylediği sözlerin ardından açıklamada bulundu.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım'ın partisinin Tut ilçesi kongresinde yaptığı açıklamanın talihsiz üslubu ve nezaketten uzak olduğunu belirten Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Karba, özü dilenmesini ise olumlu bir davranış olduğunu ifade etti.

Mehmet Karba, "Siyasi partiler rekabet ortamında ülke ve vatandaş sorunlarını konuşur ve tartışarak çözüm üretirler. CHP İl Başkanı Türk Dünyası Lideri MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye hakareti sözleri kamu vicdanını MHP ve ülkücü camiayı ve Adıyamanlı vatandaşlarımızı üzmüş ve yaralamıştır.

MHP İl Başkanlığı, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı ve tüm ülkücü camia olarak basın, televizyon, medya ve sosyal medyada açıklamasını kınama ve sözlerini iade ederek MHP Genel Başkanından özür dilemesini bekliyoruz karşılığı yapılmıştır.

Adıyaman'da yaşayan vatandaşları dini, mezhebi ve fikri için bugüne kadar huzur kenti olarak anılan Adıyaman'da siyasi partiler böyle bir açıklamaya prim vermemişlerdir. CHP'li yönetici ve vatandaşlar dahi il başkanının talihsiz açıklamasına şaşkınlıkla üzülmüşlerdir. Bizler hep biriz birlikte aynı ülkede aynı memlekette aynı bayrağın altında yaşıyoruz

Kutlu davamızın ve önce ülkem, sonra partim ve ben diyen Ülkemizin teminat sigortası olan, ülkenin beka sorunu yaşandığında sadece terör ve ülkemize gelecek her türlü emperyalist güçlere karşı devletin ve milletinin yanında olmak için destek vermektedir.

Ülkücülerin görüşü ülkemiz insanlarını ayrıştırmak,ötekileştirmek,bölücülük ve kamplara ayırmak değil,toplumu birlikte beraber kardeşçe yaşatmaktır.

CHP İl Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hakkında yaptığı konuşmadan dolayı dil sürtüşmesinde kaynaklanan bir durum olduğunu dile getirerek, MHP ve tüm ülkücü camiadan ve Genel Başkanımızdan özür dileyerek hata yaptığını basın önünde kameralara açıklama yaparak ifade etmiş bulunmaktadır. Bir daha böyle bir hatanın yapılmayacağını ümit ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.