Ümit Özat'tan Şenol Güneş Tepkisi: "sanki Avukatlık Yapıyor"

Ümit Özat'tan Şenol Güneş Tepkisi: "sanki Avukatlık Yapıyor"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Ofansif bir kadroyla Beşiktaş krşısına çıkmalarına rağmen pozisyon üretememeleri hakkında konuşan Ümti Özat, "Bir teknik adam olarak maç kaybettik diye söylemiyorum ama bu ka.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ofansif bir kadroyla Beşiktaş krşısına çıkmalarına rağmen pozisyon üretememeleri hakkında konuşan Ümti Özat, "Bir teknik adam olarak maç kaybettik diye söylemiyorum ama bu kadar ofansif oyuncuyu oynamaları için sürdüm. Bu kadar yaslanacaksak, koyarım üç defansif orta saha yaslanırım. Öndeki oyuncular yeteneklerini daha fazla kullanabilselerdi sonuç farklı olabilirdi." dedi.

Açıklamalarına devam eden Ümti Özat, "Maçın bize kaybettireceği çok bir şey yoktu. Puan alsaydık iyi olurdu. Önümüzdeki Akhisarspor maçı önemli. Oyuncularım oynamaya yönelik çaba gösterseydiler daha farklı olabilird. Bu kadar çalışmamıza rağmen istediğim bir şey değildi bu oyun. Ligde artık önümüze bakacağız. 9 maç var ve almamız gereken 14-14 puan var." diye konuştu.

"ÇOK NET PENALTI VERİLMEDİ"

Bir penaltının verilmediğini kaydeden teknik adam, "İlk yarıda Jailton'un çok net verilmeyen bir penaltısı var. Hadi penaltıyı vermiyorsun, sonra bir de kornere aut veriyorsun." ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ'E GÖSTERDİĞİ TEPKİ

Son dakikada Şenol Güneş'e gösterdiği tepki için konuşan Ümit Özat, "Oyuncum taç atarken önüne geçti, çizgi ihlali yaptı. 4. hakeme söylüyorsun, sen de yapıyorsun diyor. Sanki avukatlığını yapıyor. Biz de futbolculuk döneminden biliyoruz artık hangi hareketin kasıtlı yapılıp yapılmadığını. Orada engellemeye yönelik bir hareket vardı." dedi.

Özat, Şenol Güneş ile konuşup konuşmadığı yönündeki soruya ise, "Öyle bir şey yok. Ne konuşacağız?" cevabını verdi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.