Ümraniye Belediyesi ‘Iso 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası’nı Aldı

Ümraniye Belediyesi ‘Iso 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası’nı Aldı
NAVİGA Uluslararası Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri tarafından belgelendirme çalışmaları için Ümraniye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü gözetiminde...

NAVİGA Uluslararası Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri tarafından belgelendirme çalışmaları için Ümraniye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü gözetiminde ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü desteğinde 2 gün boyunca süren incelemeler sonucunda Ümraniye Belediyesi "ISO 27001:2013Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası" almaya hak kazandı.

"Hizmette ve Kalitede Örnek Belediye Olmak" vizyonu doğrultusunda, 2004 yılından bu yana çalışmalarına devam eden Ümraniye Belediyesi, ISO 27001:2013Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası'nı, Ümraniye Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün yönetiminde almaya hak kazandı. NAVİGA Uluslararası Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri tarafından Ümraniye Belediyesi'nin; belediyecilik hizmetleri, muhasebe, finans, insan kaynakları ve Bilgi İşlem faaliyetlerinin elektronik bilgi varlıkları ile bu varlıkları korumak amacıyla kullandığı bilişim güvenliği incelendi. Alınan bu belge ile var olan bilgi güvenliği bir kez daha tescillenmiş oldu. Bu kapsamda Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemali Ergül ve Bilgi İşlem Müdürü Halil İbrahim Emek, alınan bu önemli belgeyi Başkan Hasan Can'a takdim etti.

Başkan Hasan Can ise, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilgili müdürlüklere çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bu doğrultuda Ümraniye Belediyesi, hizmet, kalite ve güvenliğin sürdürülebilirliği için çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Ümraniye Belediyesi ‘Iso 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası’nı Aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.