Üniversite Öğrencilerinden Başkan Atilla’ya Teşekkür Ziyareti

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Atilla’ya Teşekkür Ziyareti
Dicle Üniversitesi'nde okuyan ve yurtlarda kalan öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret ederek Büyükşehir...

Dicle Üniversitesi'nde okuyan ve yurtlarda kalan öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Dicle Üniversitesi'nde okuyan öğrencileri makamında ağırladı. Öğrencilerle beraber Kredi Yurtlar Kurumu Diyarbakır İl Müdürü Metin Yılmaz, Süleyman Bin Halid Öğrenci Yurdu Müdiresi Sabiha Aksakal, Selahaddin Eyyubi Öğrenci Yurdu Müdiresi Havva Atabey ve Ziya Gökalp Öğrenci Yurdu Müdiresi Sevilay Erişen Başkan Atilla ile bir süre makamında görüştü. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten öğrenciler, "Üniversite içinde ücretsiz otobüsü hizmeti hayatımızı kolaylaştırdı. Önemli bir sorunu çözüme kavuşurdunuz. Gönül rahatlığıyla ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanıyoruz. Gençlere yönelik sosyal, kültürel ve spor alanlarındaki çalışmalarınız ile şehrin ihtiyaçları karşılanıyor. Gençlerin ihtiyaçlarından anlayan başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

"Amacımız öğrencilere destek olmaktır"

Başkan Atilla, gençlere değer verdiklerini vurgulayarak, "Dicle Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Ziya Gökalp ve Selahaddin Eyyubi kız öğrenci yurtlarında kalan yaklaşık bin 600 öğrencinin kampüs içerisinde güvenli, rahat, konforlu ve ekonomik ulaşım imkanı sunmak amacıyla, Ziraat Fakültesi - Ziya Gökalp ve Selahaddin Eyyubi kız öğrenci yurtları arasında gidiş-dönüş toplam 11 kilometrelik güzergahta toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz ring servis hizmeti veriliyor. On dakika aralıklarla yapılan ring servisleri sabah saat 7.30'da başlayıp gece saat 22.00'a kadar devam ediyor. Amacımız öğrencilere destek olmaktır. Bunun dışında gençlerimize yönelik Kültür ve Kongre Merkezimizde farklı branşlarda sanatsal ve kültürel eğitimler, Sümer Park içerisinde ise meslek edindirme kursları, şehrin farklı noktalarında 46 spor sahası ile gençlerimize hizmet ediyoruz. Gençlerimizin geleceği için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik farklı projelerini hayata geçirmeye devam edecek" diye konuştu.

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Atilla’ya Teşekkür Ziyareti

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Atilla’ya Teşekkür Ziyareti

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Atilla’ya Teşekkür Ziyareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.