Kitap Fuarı’nda Hafta Sonu

Kitap Fuarı’nda Hafta Sonu
Edirnelilerin heyecanla beklediği Edirne 5. Kitap Fuarı, 6 Ekim 2017 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Edirnelilerin heyecanla beklediği Edirne 5. Kitap Fuarı, 6 Ekim 2017 tarihinde kapılarını ziyaretçilere açıyor. Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Emre Kongar'ın onur konuğu olacağı kitap fuarı; hafta sonu birbirinden değerli yazarları ve seçkin yayınevlerini ağırlayacak.

Edirne Belediye Başkanlığı'nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları yazarlarla bir araya getirmek için düzenlenen Edirne 5. Kitap Fuarı hafta sonu birbirinden değerli yazarları ağırlayacak.

6 Ekim Cuma günü saat 17.30'da düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açacak olan kitap fuarında Emre Kongar onur konuğu olacak, Rölyef Sanat Grubu Sergisi ve 2'inci Abdülhamit Dönemi'nde Edirne Sergisi de sanatseverlerle buluşacak.

Her tür düşünce ve akıma sahip yazarları okuyucularla buluşturacak olan fuarda "Diplomasız', "Evlat" ve "İhanet ve Darbe" isimli kitapların yazarı, Araştırmacı Yazar Ergün Poyraz 7-8 Ekim saat 12.00 ile 16.00 saatleri arasında Bilgi Yayınevi'nin standında kitaplarını imzalayacak.

Kitap Fuarı'nın Onur Konuğu Prof. Dr. Emre Kongar 6 Ekim Cuma günü saat 18.00 ile 20.00 saatleri arasında 7 Ekim Cumartesi Günü ise saat 13.00 ile 15.00 saatleri arasında Kırmızıkedi Yayınevi'nin açacağı stantta okuyucularıyla buluşacak.

Büyük bir okuyucu kitlesine sahip olan, yazdığı kitaplarla her yaş grubundaki okuyucunun beğenisini kazanan Canan Tan, Doğan Kitap'ın açacağı stantta 7-8 Ekim saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında hayranlarıyla buluşacak.

Yazdığı biyografi ve romanlarla Türkiye'deki en çok okunan yazarlardan biri olan "Adı Aylin" ve "Füreya" isimli kitaplarıyla büyük bir beğeni kazanan Ayşe Kulin de 07 Ekim saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak.

Türk Edebiyatı'nın en önemli isimlerinden biri olan Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü Alfa Yayın Grubu'nun standında 7 Ekim saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında; R. İhsan Eliaçık ise Tekin Yayınevi'nin standında 7-8 Ekim'de saat 14.00 ile 18.00 saatleri arasında Edirne 5. Kitap Fuarı'nda yer alacak.

Gazeteci Yazar Murat Aksoy Çizmeli Kedi Yayınevi'nde 7-8 Ekim'de saat 11.00 ile 16.00 saatleri arasında; "Gençlik kitapları yazarı" olarak da bilinen Ömer Sevinçgül 12.00 ile 15.00 saatleri arasında kitaplarını imzalayacak.

Yunus Nadi Roman Ödülü sahibi yazar Enver Aysever ile özellikle anne babaların çocukları ve kendileri için başvurduğu en önemli kitapların yazarı olan Psikolog Yazar Üstün Dökmen de 8 Ekim'de Edirne Kitap Fuarı'nda yer alacak. Enver Aysever saat 14.00 İle 18.00 saatleri arasında; Üstün Dökmen ise saat 15.00 ile 18.00 saatlerinde kitaplarını imzalayacak.

Hafta sonu kitap fuarında yer alacak tüm yazarlar

6 Ekim Cuma Günü; Emre Kongar, Nurgül Ateş, Murat Aksoy, Serap Derya, Savaş Ünlü, Ayhan Tunca ve Güngör Mazlum kitaplarını imzalayacak. 7 Ekim Cumartesi Günü; Serap Derya, Savaş Ünlü, Ayhan Tunca, Nurgül Ateş, Murat Aksoy, Güngör Mazlum, Ergun Poyraz, Yasemin Özmen, Emre Kongar, Şükrü Erbaş, Toprak Işık, İbrahim Balcı, Tuncay Dağlı, Banu Savu, Canan Tan, Ayşe Kulin, Prof. Dr. Rıdvan Canım, Yard. Doç. Dr. Levent Doğan, Işık Öğütçü, R. İhsan Eliaçık, Arife Kalender, Ayten Öztürk, Bilge Öztopu, Ertürk Akşun, Erhan Altunay, Esra Alkan kitap fuarında yer alacak. 8 Ekim Pazar Günü ise; Serap Derya, Savaş Ünlü, Ayhan Tunca, Nurgül Ateş, Murat Aksoy, Bilge Karaduman, Güngör Mazlum, Ömer Sevinçgül, Ergun Poyraz, Yasemin Özmen, Toprak Işık, Serhat Yabancı, Banu Sayu, Canan Tan, Irmak Zileli, Enver Aysever, Işık Öğütçü, Orhan Gökdemir, R. İhsan Eliaçık, Ayten Öztürk, Sevil Atasoy, Üstün Dökmen, Esra Alkan, Halime Erdoğan kitap fuarında kitaplarını imzalayacak.

Bu arada fuarın düzenleneceği Ekmekçi Ahmet Paşa Kervansarayı'nda fuar öncesinde hummalı çalışmalar gerçekleştirildi. Edirne'ye gelen yayınevleri kendilerine ayrılan stantlar hazırladı. 10 gün sürecek Edirne 5. Kitap Fuarı'na 46 seçkin kitapevi katılıyor.

Kitap Fuarı’nda Hafta Sonu

Kitap Fuarı’nda Hafta Sonu

Kitap Fuarı’nda Hafta Sonu

Kitap Fuarı’nda Hafta Sonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.