Ünlü iş adamının yeğenine silahlı saldırı anı kamerada

Ünlü iş adamının yeğenine silahlı saldırı anı kamerada
Ataşehir’de iki ünlü restoranın çalışanları arasında çıkan ve iş adamı Selahaddin Aydoğdu’nun yeğeninin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, bir kişinin elindeki silahı Selahaddin Aydoğdu’nun yeğeni olan işletme müdürü M.E. Aydoğdu’ya doğrulttuğu görülüyor.

Ataşehir'de 2016 yılında iddiaya göre, çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya otomobiliyle çarpıp ölümüne neden olan Murathan Öztürk'ün babası M. Öztürk ve iş adamı Selahaddin Aydoğdu'nun yan yana bulunan et restoranlarının çalışanları arasında 3 ayrı kavga çıktı.

‘Öldürürüm seni' tehdidinden iki gün sonra silahlı saldırı

İddiaya göre, 20 Ağustos 2016 tarihinde meydana gelen olayda, Selahaddin Aydoğdu'ya ait restoran çalışanı Y.T., molozların çalıştığı iş yerinin önüne dökülmemesi için M. Öztürk'ün iş yerine giderek çalışanları uyardı. Bu sırada restoranda bulunan M. Öztürk'ün, Y.T.'ye yönelik “Fotoğrafını alın bunun. Öldürtürüm seni. Bu gece aldıracağım seni” diyerek tehdit etti. Olaydan 2 gün sonra restoran çalışanı Y.T., iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.